WP 8.1 - generalna diskusija
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Imas strelicu koja ti pokazuje smer a rrotaciju vrsis tako sto zadrzis prst i pomeras ga u zeljenom smeru.
12.0. izlazi WP 8.1 update2
To je update za Windows u pitanju, koliko ja znam, a ne za WP
- yocasylver
- Mobil manijak
U pravu si,ja sam pobrkao.Ceo dan sam bio u WP svetu tako d kad sam video update za osmicu odmah sam se prebacio.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Ja ne kapiram kako.Npr,na Android verziji izaberes N ulicu,kucni broj 23.Ukljucis street view i vidis sliku.E sad hoces u istoj ulici da vidis kucni broj 29,ti samo treba da prevuces coveculjka,dok ovde to ne moze ili ja ne znam kako?yocasylver napisao:Imas strelicu koja ti pokazuje smer a rrotaciju vrsis tako sto zadrzis prst i pomeras ga u zeljenom smeru.
- yocasylver
- Mobil manijak
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
yocasylver, Pokusavao sam s njima ali kao da se nista ne desava.Videcu ponovo,moguce je da sam i ja nesto zabagovao[WINKING FACE].Hvala u svakom slucaju.
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 27. Jul 2014. 18:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- yocasylver
- Mobil manijak
Mozda si potrosio probni period,ja jesam pa sam platio 100din.Ujedno to je i moja prva placena aplikacija.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kako da iskljućim predloge za app? Non stop stižu obaveštenja za nove app/igre da isntaliram. Izludeh.
Probao sam:

Isključio sam, ali ponovo su počele da stižu reklame. Uđem i vidim da je uključeno, isključim ponovo i odmah uđem da proverim da li je ostalo isključeno ono ponovo uključeno? Baš postaje iritantno, na svakih 30min zvrcka telefon
Probao sam:

Isključio sam, ali ponovo su počele da stižu reklame. Uđem i vidim da je uključeno, isključim ponovo i odmah uđem da proverim da li je ostalo isključeno ono ponovo uključeno? Baš postaje iritantno, na svakih 30min zvrcka telefon

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: WP 8.1 - generalna diskusija
Vidim Ja da smeši Galaxy S5 again 

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Sta se to desava sa tvojim telefonom? Nista od svih problema sto si naveo ja na mom nisam imao... Za ovo ti je mozda ukljucen onaj App Social ili kako vec. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Takodje nemam ovaj problem, a imam ukljuceno da mi stizu predlozi... Tu i tamo mi nesto stigne i to je to. Moguce da je AppSocial problem, ali sam to ubio pri startu, jos pre godinu i po dana 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Baraba,meni su predlozi ukljuceni a ipak ne dobijam nikakva obavestenja,ali sam zato u podesavanja,obavestenja i radnje,pod opcijom prodavnica iskljucio prikaz u centru za obavestenja.Probaj to,mozda resi problem.
- yocasylver
- Mobil manijak
Mogli su da urade bolje izvestaj o primljenoj porucia ne da stize kao poruka
- yocasylver
- Mobil manijak
Pre nekoliko dana sam mogao da snimim sliku u memoriji telefona kad mi neko posalje viberom a danas kad sam probao nema opcije da snimim sliku.Samo deljenje preko FB i Tvitera.Jednostavno opcija vise ne postoji.Da li je neko imao isti problem?Razmisljam,juce sam povezao kontakte sa onim sa FB pa sam probao da rastavim kontakt i nije htelo.Sad sam skroz zbunjen?
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Pitanje za one sa wp8.1 da li je potrebno uraditi neki reset posle update-a?
Ja nisam radio nikakav reset, i sve je ok. Sve radi bez problema. Nakon apdejta, on neko vreme migrira podatke, i onda sve legne na svoje mesto.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Uzeo sam polovnu lumiu 1320 al mi izlgleda ne radi proximity senzor. Ne znam sta da radim majku mu, mislio sam da nije do apdejta.
Ako imaš foliju, hoće da bude do toga. Ako nemaš, onda je možda to razlog zbog kojeg ga je prethodni vlasnik prodao.