Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
@Zile, imas onu FuelGaugeTool aplikaciju ?
Ja kad preko nje resetujem gauge, skoci mi baterija za 20%. Onda opet pritisnem reset, pa se spusti za 10%. Pa opet pritisnem, poraste za 30%.
I tako u nedogled. Menjaju se random brojevi. Izgleda da je moja baterija potpuno crkla ?
Radi li tebi taj app kako treba, odnosno, ne menjaju se random vrednosti kad pritisnes vise puta 'Reset' ?
Ja kad preko nje resetujem gauge, skoci mi baterija za 20%. Onda opet pritisnem reset, pa se spusti za 10%. Pa opet pritisnem, poraste za 30%.
I tako u nedogled. Menjaju se random brojevi. Izgleda da je moja baterija potpuno crkla ?
Radi li tebi taj app kako treba, odnosno, ne menjaju se random vrednosti kad pritisnes vise puta 'Reset' ?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Prpbacu sada vise puta u synapse na Gustavo kernelu...
Padne na 57% pa drugi put kada kliknem ode na 61% i tako vrti vise puta.
Padne na 57% pa drugi put kada kliknem ode na 61% i tako vrti vise puta.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Redovni učesnik
Vrti samo te dve vrednosti?
Jdjdjshshshshshhdhhxhxhshshshhhshshs
Jdjdjshshshshshhdhhxhxhshshshhhshshs
- Zile995
- Expert
Vrte se samo te 2 vrednosti. Verovatno bi sada bila neka druga random vrednost.
Ma tako radi cip. Nateras sistem da ispise neku vrednost baterije koja nije tacna a time se primora cip koji treba da kalibrise ocitavanje.
Ma tako radi cip. Nateras sistem da ispise neku vrednost baterije koja nije tacna a time se primora cip koji treba da kalibrise ocitavanje.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Zanima me za S2 JB 4.1.2 da li neka od opcija u sound setting-u ima uticaj na osetljivost mikrofona? Tamo postoje 4 parametra za podesavanje zvuka. Imam app. profile scheduler gde postoji 6 opcija za podesavanje zvuka i sa njom baratam kada hocu normal, tiho,...
Pitam iz razloga jer trazim neku aplikaciju da mi bude kao diktafon ali dzabe mi ako stavim profil na tiho pa utisa osetljivost mikrofona.
Pitam iz razloga jer trazim neku aplikaciju da mi bude kao diktafon ali dzabe mi ako stavim profil na tiho pa utisa osetljivost mikrofona.
- Zile995
- Expert
Ne utice na osetljivost mikrofona.
- shocky
- Entuzijasta
Zile995, zahvaljujem .
Može li neko da mi pomogne kako da pojačam zvuk zvučnika onog napred, za razgovor? Bio sam našao neki kod koji se pozove, pa se onda otvori neki meni, i tu se izabere "Audio", pa se odatle podešava. Međutim, ja sam mogao da otvorim bilo koju stavku osim audio...
- shocky
- Entuzijasta
Zanima me kada me poziva neko uvek mi pise samo ime i broj koji je ali ne mogu da namestim da ako sam podesio da ta osoba koja me poziva ne pise mi da je to poziv sa mobilnog sa posla, privatni mobilni, fiksni privatni broj, od kuce,... Kako to da namestim i da li moze da li to u opste moze da se namesti na JB 4.1.2?
App. koju koristim exDialer nema nikakva podesavanja vezanim za ovaj deo nego samo za imenik i pozive. Mozda neka druga ima?
I zasto kada sam ubacio neciju sliku, degradira kvalitet slike? Ja uslikam nekog, ubacim za poziv, kada se pojavi ekran za poziv ispadne a je to uvelicana slika 30x30 px. kako lose izgleda. Onda bolje da je malecka slika nego ovako kako je trenutno.
App. koju koristim exDialer nema nikakva podesavanja vezanim za ovaj deo nego samo za imenik i pozive. Mozda neka druga ima?
I zasto kada sam ubacio neciju sliku, degradira kvalitet slike? Ja uslikam nekog, ubacim za poziv, kada se pojavi ekran za poziv ispadne a je to uvelicana slika 30x30 px. kako lose izgleda. Onda bolje da je malecka slika nego ovako kako je trenutno.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
CM 12 zadnji greje, teško se kači na wifi.
Dešava li se to još nekome?
- Zile995
- Expert
Moze, flesuj apolo ili gustavo kernel, mozes i DorimanX ako nisi na lollipop-u. Za gustavo moras da skines synapse pa da podesavas u sound tabu microphone amplifier(moze i master ampl.)allison napisao:Može li neko da mi pomogne kako da pojačam zvuk zvučnika onog napred, za razgovor? Bio sam našao neki kod koji se pozove, pa se onda otvori neki meni, i tu se izabere "Audio", pa se odatle podešava. Međutim, ja sam mogao da otvorim bilo koju stavku osim audio...
Za apolo kernel ti treba Apolo configurator sa playstore. Uz dorimanx ne treba nikakav tweaker, cim ga flesujes rom dobije stweaks aplikaciju.
Koliko pratim xda mogu da primetim da se vecini greje cm12 i da se teze kaci na wifi, uz apolo beta 4 je katastrofa. Ja sam na CM11 nightly + Gustavo kernel(1.2GHz/400MHz) evo 100 uptime i ni da stucne.bacom napisao:CM 12 zadnji greje, teško se kači na wifi.
@shocky rado bih ti pomogao ali nisam na stock-u... Nisam se bavio tom tematikom, tako da ne znam

- shocky
- Entuzijasta
Zile995, a sta stoji kod tebe kada te neko poziva:
1) Da li pise da je to broj: licni, sa posla, neki custom titl kako si napisao, bilo sta drugo. Ako je tako onda je do aplikacije koju koristis.
2) Kako izgleda slika od ljudi koje imas dodate u imeniku?
1) Da li pise da je to broj: licni, sa posla, neki custom titl kako si napisao, bilo sta drugo. Ako je tako onda je do aplikacije koju koristis.
2) Kako izgleda slika od ljudi koje imas dodate u imeniku?
- Zile995
- Expert
Evo ja sam stavio za ovaj moj kontakt random sliku i postavio da broj bude HOME

Kao sto vidis slika je uzasnog kvaliteta jer je razvuce po celom ekranu. Ovo je AOSP rom, njegov dialer.

Kao sto vidis slika je uzasnog kvaliteta jer je razvuce po celom ekranu. Ovo je AOSP rom, njegov dialer.
-
- Redovni učesnik
Ja za to koristim contacts+ app, ima opciju za sinhronizaciju sa fb-om, povuce slike odatle i prikazuje preko celog ekrana, ali full hd slike.
Sad su doduse izbacili tu opciju zbog nekih problema sa kompatibilnoscu, ali trebalo bi uskoro da vrate opet.
Sad su doduse izbacili tu opciju zbog nekih problema sa kompatibilnoscu, ali trebalo bi uskoro da vrate opet.
- shocky
- Entuzijasta
Slika i moze da se "prezvace" ali mi je ovo lose sto ne vidim koji je broj u pitanju. Ocigledno to ne moze da se namesti i jedina je srvha korisniku da kada hoce da pozove nekog da zna da li to zove privatni broj, poslovni, da je taj kucni itd.
-
- Redovni učesnik
Predji na neki AOSP rom i resen problem. 
Ili probaj neki dialer drugi sa ps.

Ili probaj neki dialer drugi sa ps.
- bacom
- Mobil manijak
CM 12 ili kernel Apolo 8 beta 4 mi napravi problem.
Ne mogu da uđem u Recovery. Pojavi se Samsung logo nekoliko puta i telefon se uključi umesto da se pojavi recovery.
Postoji li način da flešujem novi rom osimi Odinom.
Čini mi se da je Zile995 spomenuo neku apk ali nemogu da se setim imena.
Ne mogu da uđem u Recovery. Pojavi se Samsung logo nekoliko puta i telefon se uključi umesto da se pojavi recovery.
Postoji li način da flešujem novi rom osimi Odinom.
Čini mi se da je Zile995 spomenuo neku apk ali nemogu da se setim imena.
-
- Redovni učesnik
Imas mobile odin.
Elem, pretpostavljam da koristis prvi beta 4? Ovaj noviji ima fix za recovery problem koji ti imas. Flesuj .tar verziju preko odina samo.
Elem, pretpostavljam da koristis prvi beta 4? Ovaj noviji ima fix za recovery problem koji ti imas. Flesuj .tar verziju preko odina samo.
- Zile995
- Expert
Nemoj sada da koristis cm12 sa apolo kernelom.. Meni je 2 puta zablokirao fon(verovatno nije sve stabilno, pa su naponi kriticni)...
Ima dosta problema sa poslednjim build-om. Apolo trenutno ima problem sa wifi povezivanjem.
Mozes mobile odin, ali ja nisam iz njega flesovao tar.. samo xwms3 stock firmware. Znam da ima na playstore cwm installer koji ti flesne cwm iz kojeg mozes da flesujes kitkst recovery(tako sam ja radio na stock 4.1.2 radio kada nisam znao cwm da flesujem a imao sam rut
)
Odin na kompu je najpouzdaniji.
Ima dosta problema sa poslednjim build-om. Apolo trenutno ima problem sa wifi povezivanjem.
Mozes mobile odin, ali ja nisam iz njega flesovao tar.. samo xwms3 stock firmware. Znam da ima na playstore cwm installer koji ti flesne cwm iz kojeg mozes da flesujes kitkst recovery(tako sam ja radio na stock 4.1.2 radio kada nisam znao cwm da flesujem a imao sam rut

Odin na kompu je najpouzdaniji.
- bacom
- Mobil manijak
Našao sam na playstore " Flashify" i " Cyanogenmod ROMs".
Mislim da flešujem cwm a onda mogu bilo koji rom.
Koji program od ta dva predlažeš?
Nije mi jasno šta rade sa ovim cm 12..
@nightshadow931,
koristim prvi Apolo8 light beta4 koji ima 7,33 MB a vidim ovaj noviji ima 7,32 MB
Mislim da flešujem cwm a onda mogu bilo koji rom.
Koji program od ta dva predlažeš?
Nije mi jasno šta rade sa ovim cm 12..
@nightshadow931,
koristim prvi Apolo8 light beta4 koji ima 7,33 MB a vidim ovaj noviji ima 7,32 MB