oduvek volim NOKIA telefone i uvek cu njih preferirati..
 oduvek volim NOKIA telefone i uvek cu njih preferirati..ali onda sam slucajno kupio OVAJ anycool
 koji mi je na lice stavio osmeh zadovoljstva i srece sto ga imam
 koji mi je na lice stavio osmeh zadovoljstva i srece sto ga imam  Diskutujemo o vrhunskim proizvodjacima i uporedjujemo ih sa kineskim koji to tek treba da postanu ( ako ikad postanu ) ... to je kao da uporedimo Yugo i Mercedes
  Diskutujemo o vrhunskim proizvodjacima i uporedjujemo ih sa kineskim koji to tek treba da postanu ( ako ikad postanu ) ... to je kao da uporedimo Yugo i Mercedes  dva razlicita sveta... ali ni Yugo nije toliko los ako ga redovno servisiras i odrzavas
 dva razlicita sveta... ali ni Yugo nije toliko los ako ga redovno servisiras i odrzavas  
 nisam dete niti sam mislio da su ovde deca
 osim sto se neki ponasaju tako
 osim sto se neki ponasaju tako 
Jednostavno sam dao sansku anycool ( kinezu ) i on me ZA SAD nije razocarao, inace je anycool original a ne kopija kopije ili slicno kao sto neki vec pricaju o tome ... to mi je bas gadno da kupujem kopiju a i zasto bi kad imaju ok slican svoj original ..
Ono sto hocu da kazem aj da se ne raspravljamo i da NE UBEDJUJEMO ljude da kupe/ne kupe ovaj telefon vec se okrenuti onome cemu sluzi ova tema i za sta je pretpostavljam i otvorena .. a to je pomoc i diskusija o kinezima

Ruzno je kad nekome kazes to je KRS nemoj kupiti a on se bas nameracio da uzme taj fon

Zamisli kako bi se ti osecao da ti neko kaze to je ocajan telefon,bas mi se ne svidja nikad ne bi dao te pare... naravno da ti ne bi bilo prijatno i usao bi u raspravu sa tim koji ti je to rekao,sa onim .. on je bolji od ovoga i ovoga ima ovo i ovo ... itd itd

Best Regards
SHI

a i pored toga prodavac stoji iznad tebe kao neki lesinar
  a i pored toga prodavac stoji iznad tebe kao neki lesinar    .Aj'sad budite ljubazni pa odgovorite.
 .Aj'sad budite ljubazni pa odgovorite.
 jer to i nije bila namera proizvodjaca.Ako bismo se stavili u njegov polozaj....mogli bi da dodjemo do sledeceg zakljucka:,,Aha sad cu da napravim tel.sa dve kartice(tri),koji ce imati touch screen,dobar interfejs,stabilan softver(kako kome),imati mp3,blutut,solidnu kameru..dakle sve ono sto treba pa cak i ono sto nije potrebno za svakodnevno koriscenje jednog mobilnog aparata,i to sve za male pare."Dakle,ovi telefoni su nasli svoje puteve ka kupcima,i svakim danom ce ih sve vise biti.I konacno ne vidim razlog da nosis na primer:Anycool i929(onoliko veliki sa dve kartice)kao sekundarni i na primer nokiu n 73 i sl kao primarni...potpuni idiotizam,unapred se izvinjavam ako se neko nasao uvredjenim...
 jer to i nije bila namera proizvodjaca.Ako bismo se stavili u njegov polozaj....mogli bi da dodjemo do sledeceg zakljucka:,,Aha sad cu da napravim tel.sa dve kartice(tri),koji ce imati touch screen,dobar interfejs,stabilan softver(kako kome),imati mp3,blutut,solidnu kameru..dakle sve ono sto treba pa cak i ono sto nije potrebno za svakodnevno koriscenje jednog mobilnog aparata,i to sve za male pare."Dakle,ovi telefoni su nasli svoje puteve ka kupcima,i svakim danom ce ih sve vise biti.I konacno ne vidim razlog da nosis na primer:Anycool i929(onoliko veliki sa dve kartice)kao sekundarni i na primer nokiu n 73 i sl kao primarni...potpuni idiotizam,unapred se izvinjavam ako se neko nasao uvredjenim...