HTC HD2 ili HTC Desire ili Iphone 3gs?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 02:19

Post od bezbi »

Adams, nisam probao ANDROID ali planiram iz sledecih razloga: i ja sam koristio sumbian i hteo sam da probam nesto novo pa sam zato uzeo htc touch pro. moje misljenje je da wm ima nekoliko puta vise opcija od simbiana, ukupno gledano,recimo samo u ADVANCED CONFIGUR. I TOUCHPRO TWEAK programima koji se instaliraju, postoji preko 50,60podesavanja za svaku sitnicu, recimo imas podesavanje da kada okrenes tel naopacke on utisa zvono...i to je ok, ali POSTOJI DRUGI PROBLEM KOJI ME MNOGO NERVIRA. WM JE DOSTA KOMPLIKOVAN ZA RAD.EVO JA CU TI DATI PRIMER A ON SE ODNOSI NA DOSTA OPCIJA NA TELEFONU: BLUTUT MOZES DA ukljucis na 5MESTA I SVIH TIH 5MESTA JE ZABIJENO U TELEFONU I TREBA TI 10SEKUNDI DA DODJES DO NJIH. ILI RECIMO U PODESAVANJIMA TELEFONA MI SE NALAZI NESTO STO TREBA RECIMO DA STOJI U FOLDERU MULTIMEDIA. I TAKO JE SA MNOGIM STVARIMA NA OVOM OS. Ja licno sam odusevljen sa svim tim opcijama jel ih stvarno ima mnogo, ali mnogo bih vise voleo da je veca jednostavnost rukovanja na ovom sistemu. i mislim da je to na androidu reseno
----
naravno i wm ima puno stvari koje su odlicno uradjene. touchflo3d(prva, home strana) je odlicno odradjena i mislim da je to pravi pogodak i mislim da se svako odusevi sa njim
----

[Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni". Sledeca takva poruka nece biti spojena vec ce biti obrisana bez obavestenja! Za vise informacija o pravilima foruma:

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bezbi, ili mozes da jednostavno postavis na home displeju neki od wireles home pluginova i da ukljucujes/iskljucujes BT sa jednim ili dva klika. Ili je i to komplikovano? Sta je to, konkretno, u podesavanjima telefona, a ti mislis da bi trebalo da bude u "multimediji"?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

bezbi, upravo je i to prednost WM. Jeste komplikovaniji od ostalih sistema, ali daleko moze najvise da se modifikuje i igra sa njim. E sad ako hoces da ti sve bude na dohvat ruke kupi neki dumb i to ti je sto ti je. Svaki smrt telefon bez obyira koji mu je operativni sistem zahteva personalizaciju i neko modovanje ili nesto slicno.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

jerkann napisao:... upravo je i to prednost WM. Jeste komplikovaniji od ostalih sistema, ali daleko moze najvise da se modifikuje i igra sa njim.
Naravno ako izuzmemo Android.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bezbi »

tomas.hokenberi, hehe pa mogu da napravim precice ali tu je 7,8programa koje koristim ja sam naveo bt kao primer. Po meni bi najbolja kombinacija bila kada bih te ikonice mogao da slozim po svojoj volji, i recimo da ikonicu koja mi je u glavnom meniju ubacim u neki folder u koji bi stavio jos neke programe koje ne koristim puno, i da na taj nacim personalizujem sebi telefon ali ne moze :wink:
Konkretno u podesavanjima nemam nesto sto treba ici u mediju, to sam dao kao primer, ali zato imam digitron u tools_u,wifi,bt bi trebali biti u cennection ali nisu, poruke u personalu...probao sam nesto da uradim sa qstrart programom ali nisam se bas snasao. Jednom recju,po meni mana wm os.
Ali dobro, i jerkann je u pravu ipak je to smart i nije za svakoga. Sto se tice samog poredjenja desire i hd2, moje misljenje je da je pravednije porediti desire i hd sa jedne strane, a sa druge strane da to bude hd2 i evo, ali ovakvo poredjenje je nemoguce jel je hd davno izasao pa je punooooo jeftiniji od desire, dok evo ide samo za Amere.
U SVAKOM SLUCAJU HTC No.1 a izbor OS je toliko tezak da nije greska imati bilo koji od ova dva 8)

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Izgubi nam se Adams. Ja glasam za HTC HD2 :) mozda zato sto nisam probao android ali WM mi odgovara.

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bezbi »

Evo ja necu vise da ga zbunjujem... ...ma bitno je da je HTC :))) e a mozda je vec kupio davno telefon

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

spasa, koliko vidim tvoje postove na forumu mislim da bi ti najvise odgovarao neki uredjaj sa android OS-om al ida ima snapdragon procesor (zbog igara) ili jednostavno kupi iPhone 3G-3GS i dobices solidnu kameru-WiFi i super igre (naravno i odlican ekran)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Nisu meni igre toliko bitne, nemam bas puno vremena da ih igram zbog posla. iPhone sigurno necu, ne pitaj me zasto :roll: ostaje mi samo hd2 ili da stekam pare pa oko nove godine da vidim sta ce novo izaci...od kamere ne zahtevam nista specijalno, samo bar najmanje da bude isti kvalitet slike kao na k750

Gerwulf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 20:32

Post od Gerwulf »

Sto se tice igara za HD2, nasao sam nesto interesantno ....

http://www.youtube.com/watch?v=80Rj4iDlwwU
http://www.youtube.com/watch?v=n5JoNUFHbJY
http://www.youtube.com/watch?v=k06Xh7L-0DE

Naime radi se o Playstation 1 (Psx) emulatoru za WM koji sudeci po ovim klipovima radi sasvim ok. Naravno tu su i emulatori za Segu, NES, Gameboy i gomilu drugih starijih konzola sto obezbedjuje prilicno velik broj igara uz malo cackanja. Samo steta sto (nema?) tv out. Uz bluetooth dzojstik moze da posluzi i kao konzola (Vidjao sam to na N900) Hardver je vise nego dovoljan.

A evo i poredjenja sa Omniom 2, sto dovoljno govori o snazi procesora:

http://www.youtube.com/watch?v=RCqfG5DleZY 8)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Pozz svima,nije me bilo ali vratio sam se sa mojim novim aparatom koji se zove............. HTC HD2! :)
Razlog zbog koga sam se ipak odlucio za njega na kraju je jednostavan,znaci bez nekih silnih poredjenja,da li je bolje ovo ili ono,da li je Desire bolji ili ne...HD2 sam uzeo na tarifnom paketu od 2000 dinara mesecno po ceni od 14.500 dinara sto stvarno mislim da je za ovaj model fenomenalno. :)
Ne znam zasto niti me zanima zasto su mu smanjili cenu,Desire je ostao na 24.500 a on za tih 100 evra vise ne daje toliko bolje od HD2.... :wink:
Nokia Lumia 1520

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Cestitam! Nisi pogresio :)
Cek sad! Koja je to kombinacija da hd2 bude tako povoljan? :S
Слобода или смрт

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Video sam na telenoru tu cenu stvarno mi nije jasno kako to tako jeftino i to samo HD2 od boljih telefona, nadam se da nisu neki refurbished telefoni.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Stvarno neverovatno. Nije samo HD2, pogledajte S8500. E ovo su dobre ponude, konacno.

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

@dimi 89
Ja bih od N8 odustao odmah jer bez obzira na 12MP-a i dalje ce biti losiji od desirea, il cak i iphone 3GS i HD 2 po hardware-u, a sam izgled telefona je :shock: i :uhuh: .

Odgovori