Galaxy S vs Iphone 4 vs Nokia N8/E7 vs HTC Desire HD
djoxie, Kada se mi svi ovako prepucavamo prepucavamo se u sferi telefona visoke i srednje klase,sta koji OS i hardver moze da ponudi i koji je bolji.Sve to stoji sto si na kraju rekao,nekim ljudima je potrebno samo crveno i zeleno dugme i njima nije bitno da li je marka Nokia ili Rakia ili neka druga.....u domenu visoke klase ima razlike koja i moze da se oseti i recimo nekome nije svejedno da li ce da koristi ,,prapecinski'' symbian ili iOS ili Android i tako to......
Nokia Lumia 1520
Sto se tice baterije, imam C7 i mislim da je ona ista kao na N8 1200mAh. Moj telefon je uvek na 3G. Za 30 dana imam 42h razgovora znaci dnevno furam skoro 1h i 30min razgovora. Posaljem 60 poruka dnevno. Blejim na internetu 3-4h dnevno ponekad i vise. Baterija mi je uvece na oko 40% kad ga tako izmaltretiram i onda ide na punjac da se sutra u toku dana ne bi ugasio fon.
Sto se tice Galaxy S ja sam to imao prilike da drzim u rukama i to je plastika za sapun. Sta me briga sta je unutra kad je spolja kanta? To je isto ko da imas Yuga sa 2.0 Turbo motorom a sasija nepromenjena, pa taj Yugo ce svakako jednom da pukne na pola. A i nema blic sto je meni katastrasno xD Desire HD pravi slike koje su kao da su slikane sa N 7610SN koju sam imao ranije xD
iPhone zanimljiva spravica ali mene ne privlaci
Ostali su N8 i E7? N8 DEFINITIVNO. Od svih ovde ponudjenih modela N8 mi ima najbolje kuciste! Kamera na N8? - Bolja nego na fotoaparatima od po 100e
Bateriju sam vec iskomentarisao, jedino sto je presudilo kod moje kupovine izmedju N8 i C7 je dizajn i dimenzije inace bih odavno bio ponosni vlasnik N8 
Sto se tice Galaxy S ja sam to imao prilike da drzim u rukama i to je plastika za sapun. Sta me briga sta je unutra kad je spolja kanta? To je isto ko da imas Yuga sa 2.0 Turbo motorom a sasija nepromenjena, pa taj Yugo ce svakako jednom da pukne na pola. A i nema blic sto je meni katastrasno xD Desire HD pravi slike koje su kao da su slikane sa N 7610SN koju sam imao ranije xD
iPhone zanimljiva spravica ali mene ne privlaci