Galaxy S vs Iphone 4 vs Nokia N8/E7 vs HTC Desire HD

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

djoxie, Kada se mi svi ovako prepucavamo prepucavamo se u sferi telefona visoke i srednje klase,sta koji OS i hardver moze da ponudi i koji je bolji.Sve to stoji sto si na kraju rekao,nekim ljudima je potrebno samo crveno i zeleno dugme i njima nije bitno da li je marka Nokia ili Rakia ili neka druga.....u domenu visoke klase ima razlike koja i moze da se oseti i recimo nekome nije svejedno da li ce da koristi ,,prapecinski'' symbian ili iOS ili Android i tako to......
Nokia Lumia 1520

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

djoxie, to moze i telefon od 10€. I slazem se da 90% korisnika mobilnih telefona ima projteve koje si ti naveo, ali mi ovde smo sladokusci, a ne prosecni korisnici.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Anakin89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Mar 2011. 21:20

Post od Anakin89 »

znemanja Tek sad nista ne znam. Potrazicu nekoga ko ima i jedan i drugi tel pa videti sta mi se vise svidja doduse ne mogu naci iphone 4 ali i 3gs ce posluziti :)) Javljam sta sam odlucio :)

MikiBre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2011. 03:00

Post od MikiBre »

Sto se tice baterije, imam C7 i mislim da je ona ista kao na N8 1200mAh. Moj telefon je uvek na 3G. Za 30 dana imam 42h razgovora znaci dnevno furam skoro 1h i 30min razgovora. Posaljem 60 poruka dnevno. Blejim na internetu 3-4h dnevno ponekad i vise. Baterija mi je uvece na oko 40% kad ga tako izmaltretiram i onda ide na punjac da se sutra u toku dana ne bi ugasio fon.
Sto se tice Galaxy S ja sam to imao prilike da drzim u rukama i to je plastika za sapun. Sta me briga sta je unutra kad je spolja kanta? To je isto ko da imas Yuga sa 2.0 Turbo motorom a sasija nepromenjena, pa taj Yugo ce svakako jednom da pukne na pola. A i nema blic sto je meni katastrasno xD Desire HD pravi slike koje su kao da su slikane sa N 7610SN koju sam imao ranije xD
iPhone zanimljiva spravica ali mene ne privlaci :) Ostali su N8 i E7? N8 DEFINITIVNO. Od svih ovde ponudjenih modela N8 mi ima najbolje kuciste! Kamera na N8? - Bolja nego na fotoaparatima od po 100e :) :) Bateriju sam vec iskomentarisao, jedino sto je presudilo kod moje kupovine izmedju N8 i C7 je dizajn i dimenzije inace bih odavno bio ponosni vlasnik N8 :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Anakin89, iPhone4 i 3Gs ne mogu da se porede. Ako zelis iPhone4 da vidis, a iz BG si, mozemo nesto da sredimo :D A mogu da ti ga na licu mesta uporedim sa 3G, (3Gs se od istog ne razlikuje preterano po spoljasnjosti), pa da onda napravis presek.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

markoskjk
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
:: Lg G flex 2
:: nokia lumia 920

Post od markoskjk »

A sta mislite o motoroli atrix? Njega niko ne pominje,a mislim da je itekako uporediv sa navedenim modelima. Voleo bih da se javi neko ko je imao prilike da koristi ovaj tel.

Odgovori