Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
ninolina napisao:Pavle, postoji "upotrebljiva" verzija...(ja bih je pre tako nazvala... )...poslacu ti link na PP... ... i ne treba da platis...xexexe...
paaa to je malo ne prakticno... moram da izvucem ceo telefon da bih izvukao tastaturu... ali planiram da rucno prepravim donji deo futrole odnosno dodam i oduzmem neke delove [na sta li ce onda liciti ]
pa da... doduse ne znam da li cu to bas ja raditi posto nisam strucnjak zata ukrajanja i to... moguce da cu odneti nekom ko je profi... a mozda cu da ostavim futrolu takva kakva je... danas kad su je ljudi videli popadali su...
Da, samo sto postoji ocito neki problem sa N80 i ovim programom za full screen face...svi kontakti koji NEMAJU registrovanu sliku izlaze kao zabagovani prazan ekran...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.