Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Azimuth, druze kako si rjesio ti onda problem kod flesa sa odinom file size...ja sad htio da flesnem njemacki rom i kaze mi file size...i nikako da uspijem dokuciti sta sam uradio
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma to je problem sa samim fajlom. Skini neki drugi. Kad pogledas, nisu cak ni iste velicine.
A zasto stavljas Nemacki? Sta je sa Poljskim? Jel na njemu radi oprema a da nije originalna Samsungova? Da li samo to sadrzi taj apdejt koji cekam? Ili pak ima jos nekih izmena?
A zasto stavljas Nemacki? Sta je sa Poljskim? Jel na njemu radi oprema a da nije originalna Samsungova? Da li samo to sadrzi taj apdejt koji cekam? Ili pak ima jos nekih izmena?

Mislim da nisi dobro upucen.
Poljska ima 40 mil. stanovnika tako da je duplo vece trziste od bivse juge.
Poljska ima 40 mil. stanovnika tako da je duplo vece trziste od bivse juge.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
i stalirah ota za telenor,nista posebno ,sem osetno fluidnijeg rada i promenjenih ikonica za bateriju ,sad je sve belo:)
Nedostaju neke pozadine ,ima i nekih novih ,ajde to i nije toliko bitno
ali definitivno brzina je najjaci adut
nisam primetio nikakve bagove i nisam odradio factory reset
Nedostaju neke pozadine ,ima i nekih novih ,ajde to i nije toliko bitno
ali definitivno brzina je najjaci adut
nisam primetio nikakve bagove i nisam odradio factory reset
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Chobby88, vidim da ti nisi bio nisi ni upoznat sa samim stanjem u poljskoj...sirotinje 70% .
- Azimuth
- Moderator
kvaka33, ja sam provalio da mi na 4.4.2 brze puni bateriju i da je bolje autonomija. Ali ok, pusti ga par ciklusa da se slegne i to je to. Ni ja nisam radio factory reset.
Da,dok u zemljama bivse juge cvetaju ruzeAndroid83 napisao:Chobby88, vidim da ti nisi bio nisi ni upoznat sa samim stanjem u poljskoj...sirotinje 70% .

Koliko sam ja upucen poljska je jedna od malobrojnih zemalja u evropi koju ekonomska kriza nije pogodila,cak naprotiv.
Ali i dalje zive u bedi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pa nije pogodila jer oduvijek kriza kod njih, isto kao i kod nas. 

- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Pozdrav ljudi..Kupujem sutra ovaj telefon, tacnije dva, za mene i za brata..crne boje..uzecemo i9005 sa jacim procesorom i 32gb memorijom..pa me zanima na sta treba da obratimo paznju pri kupovini, citam po forumima, nekima se pojavljuju neke linije,tackice pri slikanju, ovo, ono..Svaki savet dobrodosao ! Hvala unapred ! 

- Azimuth
- Moderator
Pa kao kad uzimas bilo koji drugi telefon. Isproveravas bukvalno sve bez obzira bio nov ili ne.
Kod ovih telefona jos jedino obrati paznju na S-pen i taj taster na olovci.
Sve ostalo oko provere je klasika, pocev od displeja i mrtvih piksela, preko jacine signala, provere zvucnika, gps, wifi itd itd.
Kod ovih telefona jos jedino obrati paznju na S-pen i taj taster na olovci.
Sve ostalo oko provere je klasika, pocev od displeja i mrtvih piksela, preko jacine signala, provere zvucnika, gps, wifi itd itd.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Drugar greska opet...jesi ikad bio u poljskoj? Tamo sem varsave nema sta da pogodi kriza....benzinske pumpe imaju u broju ko u bivsoj jugi proje rata. Zatim i koje rade na njima ima samo plin da se toci. Moram da pogledam na google neku statistiku gdje se jote modela najvise koristi jer mi ovo sa poljskom i dalje nije jasno. Haos bas.Chobby88 napisao: Da,dok u zemljama bivse juge cvetaju ruze
Koliko sam ja upucen poljska je jedna od malobrojnih zemalja u evropi koju ekonomska kriza nije pogodila,cak naprotiv.
A ovom kolegi da kazem da n9005 90 procenata telefona ima problem sa crtama kod snimanja. Tako da to ocekujes. A isto tako n9000 je jaci model od n9005...
- janka_88
- Expert
Po čemu je to N9000 jači od N9005? Po benchmark testovima je slabiji, a ima i slabiju autonomiju. Jedino ima 2x po 4 jezgre i opet je to sve slabije od N9005 verzije. 

Upravo sam dobio azuriranje softvera..paket od 380mb..pretpostavljam da je kitkat.. to je preko telenora..malo mi cudno da telenor tako brzo daje update jer predhodno sam imao nexus i9250 koji koliko znam prvi treba dobiti update.ja sam dobio kroz 6 meseci..a sad ako je ovo kit ket prijatno sam iznenadjen 

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
janka88 jeste jaci model...ja te testove ne zarezujem nigdje. Ima jaci cpu a autonomija bar kod ovog druga je slicna mojoj. Sa kamerom nemaju problema.
- janka_88
- Expert
Pa dobro ali po kojim argumentima ti tvrdiš da je exynos jači?
Autonomija jeste približna ali je snapdragon štedljiviji pri boljim performansama. 

Snapdragon 800 je po nekim testovima malo zaostajao za I3 procesorom za desktop.
A i vidim da ga programeri bas hvale kako moze da pogura mnogo vise od onoga sto gura u mobilnim telefonima.
Ne zavaravajte se,taj S800 obavlja mozda 30% stvari na telefonima.
A i vidim da ga programeri bas hvale kako moze da pogura mnogo vise od onoga sto gura u mobilnim telefonima.
Ne zavaravajte se,taj S800 obavlja mozda 30% stvari na telefonima.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ipak je preko telenora updare danas pusten bar kod mene na 4.4.2
:)):)

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pozdrav društvo evo i mene na Note 3
Još uvek nemam OTA update , tako da skidam South East Europe Version: Android 4.4.2 PDA: N9005XXUENB4 CSC:N9005OXXENB1 pa da flešnem preko Odina .

Još uvek nemam OTA update , tako da skidam South East Europe Version: Android 4.4.2 PDA: N9005XXUENB4 CSC:N9005OXXENB1 pa da flešnem preko Odina .
16 godina na forumu MOBILNISVET