Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Varund je van kuce valjda par dana, rece da ce sutra biti nova verzija..
Sredjen onaj video playback bug?
Edit : sto se tice baterije, najbolje uzeti original, ja sam uzeo na aliexpress-u neku od 1800mAh, ali je losa.
Original je skupa(oko 2000), ali se i isplati..
Sredjen onaj video playback bug?
Edit : sto se tice baterije, najbolje uzeti original, ja sam uzeo na aliexpress-u neku od 1800mAh, ali je losa.
Original je skupa(oko 2000), ali se i isplati..
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Sredjen je koliko sam pratio. L.A je potvrdio.
Pozdrav Ivice
Kupio sam novu u Promobi. Mislim da je i bacom isto kupio novu bateriju, isto u Promobi. Samo original kupuj.
Pozdrav Ivice

Kupio sam novu u Promobi. Mislim da je i bacom isto kupio novu bateriju, isto u Promobi. Samo original kupuj.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Evo i mene, gotov ispitni rok pa sad malo vremena imam ovih dana do letovanja...
Rr bi trebalo novi da izaše u noći sutra na prekosutra, ujutru kreće Varund iz Evrope i kapiram dok stigne, odmori se taman tako...
Dorimanx sam probao na RR i uz sav moj trud ne vidim nikakvu razliku sa i bez njega
Video sam Zile tvoj odgovor oko unofficial i official verzije i stvarno ne kapiram sad zašto se i dalje razvija LA verzija kad je kod official sređen videobug.. Takođe da li je official preuzela neki deo koda iz LA verzije... Zašto onda Varund prati i izbacuje i dalje update prema LA verziji...
Mnogo nelogičnosti po meni
Rr bi trebalo novi da izaše u noći sutra na prekosutra, ujutru kreće Varund iz Evrope i kapiram dok stigne, odmori se taman tako...
Dorimanx sam probao na RR i uz sav moj trud ne vidim nikakvu razliku sa i bez njega
Video sam Zile tvoj odgovor oko unofficial i official verzije i stvarno ne kapiram sad zašto se i dalje razvija LA verzija kad je kod official sređen videobug.. Takođe da li je official preuzela neki deo koda iz LA verzije... Zašto onda Varund prati i izbacuje i dalje update prema LA verziji...
Mnogo nelogičnosti po meni
Zile, hvala na odgovoru, takodje hvala nightshadow931, video sam juce sta si napisao a zasto ti je obrisan post, nije mi jasno? Zasto se brisu postovi ovde koji su vezani za temu i konkretno bio je post koji je sadrzao korisne informacije a bez ikakve reklame.
Gledao sam nekoliko baterija koje se prodaju kao originali i lice stvarno, ali ni jedna to nije, sve su neki kinezi, pa sam skoro siguran da necu naci original. Gledam one Hinrox, na jednom nasem prodajnom sajtu gde mogu da se ostave i kritike i ocene u vezi proizvoda svi koji su ih kupili su ih hvalili. Najgora kritika je u fazonu da je baterija samo malo jaca od originalne a najoptimisticnija da je jaca za 30%, tako da mi se cini da to i nije losa opcija.
A Zile, uz CM12.1, koji cu da flesnem, koji kernel je najbolji?
Gledao sam nekoliko baterija koje se prodaju kao originali i lice stvarno, ali ni jedna to nije, sve su neki kinezi, pa sam skoro siguran da necu naci original. Gledam one Hinrox, na jednom nasem prodajnom sajtu gde mogu da se ostave i kritike i ocene u vezi proizvoda svi koji su ih kupili su ih hvalili. Najgora kritika je u fazonu da je baterija samo malo jaca od originalne a najoptimisticnija da je jaca za 30%, tako da mi se cini da to i nije losa opcija.
A Zile, uz CM12.1, koji cu da flesnem, koji kernel je najbolji?
- Zile995
- Expert
Koji je post obrisan
?
Ivice, samo original, veruj mi. Koji kernel uz CM12.1? Hmm pa jedina opcija je DorimanX kernel, ali kada sam probao juce official CM12.1 shvatio sam da nije potreban Dorimanx kernel.
Da postoji Apolo za CM12.1 koji radi, njega bih preporucio.
Simke, mislim da ce se Varund prebaciti na official CM12.1. A LA verzija "mozda" ostane sa nekim dodacima. Ne znam, pricao je LA da moze da odradi svoj unofficial pored official linije.

Ivice, samo original, veruj mi. Koji kernel uz CM12.1? Hmm pa jedina opcija je DorimanX kernel, ali kada sam probao juce official CM12.1 shvatio sam da nije potreban Dorimanx kernel.
Da postoji Apolo za CM12.1 koji radi, njega bih preporucio.
Simke, mislim da ce se Varund prebaciti na official CM12.1. A LA verzija "mozda" ostane sa nekim dodacima. Ne znam, pricao je LA da moze da odradi svoj unofficial pored official linije.
-
- Redovni učesnik
Stvarno, koji post je obrisan ? 
Zile, pa zar ne radi apolo na cm-u ?
Onaj beta 8 ?
Radi li na doriju bln?

Zile, pa zar ne radi apolo na cm-u ?
Onaj beta 8 ?
Radi li na doriju bln?
- Zile995
- Expert
Ne radi na dorimanx-u bln. A apolo beta 8 je bas star, nije update-ovan za poslednji official.
-
- Redovni učesnik
Ali radi 
Jesi probao ? Ima li bugova?
Meni iskreno jedino sto nedostaje na stock rr kernelu je bln, mada sam navikao i bez njega..

Jesi probao ? Ima li bugova?
Meni iskreno jedino sto nedostaje na stock rr kernelu je bln, mada sam navikao i bez njega..
- Zile995
- Expert
Nisam probao Apolo b8. Na doriju mi nije radio, bas sam testirao. Hmm probaj apolo, kazu da radi na rr-u, ne znam da li radi na poslednjem cm nightly.
Ups, lose sam video, nije taj post obrisan, ja se izvinjavam moderatoru foruma, moja greska
Flesnuo sam malopre cm12.1, i obecava, cini mi se da bas dobro radi, bar ovo sto sam video. A skinu sam gaps ali nece da mi rade. Skinuo sam za lolipop 5.1, trudio sam se da pogodim, ali ocigledno nisam. Jel moze mala pomoc, koje gaps da skinem? Evo sad cu odavde da skinem i probam, valjda ce da radi
http://forum.xda-developers.com/android ... 1-t2997368

Flesnuo sam malopre cm12.1, i obecava, cini mi se da bas dobro radi, bar ovo sto sam video. A skinu sam gaps ali nece da mi rade. Skinuo sam za lolipop 5.1, trudio sam se da pogodim, ali ocigledno nisam. Jel moze mala pomoc, koje gaps da skinem? Evo sad cu odavde da skinem i probam, valjda ce da radi
http://forum.xda-developers.com/android ... 1-t2997368
- Zile995
- Expert
Ovaj provereno radi https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952603935
Za sve vece gapps moras da reparticionises uredjaj, tj. promenis data i system particije.
Za sve vece gapps moras da reparticionises uredjaj, tj. promenis data i system particije.
Hvala, Zile, skinucu taj, ali dsao sam do zida. Kad sam flesnuo prvi put cm12.1 sistem se butovao normalno, ali pre toga sam bio na Neatrom 6.4, i Apolo 4.14. E onda sam prvo flesnuo Morimanx kernel, pa flesnuo cm12.1 i sve je radilo i proslo iz prve. Sad kad sam skinup gapps, onaj zip koji nece da radi, sve sam zeznuo. Sad nemam recovery od dorimana, vec od cm12.1 i sta god da probam, telefon nece da se butuje. Stoji na pocetnom ekrany, ono Samsung galaxy sII i ni da mrdne. Mogu da udjem u recovery, probam da flesnem dorimanx, prijavlje gresku, probam cm12.1, hoce da flesne ali prilikom reboot=a stignem samo do prvog ekrana. Sta da radim, kako da povratim telefon?
- Zile995
- Expert
Je l' imas sd karticu?
Imam, na njoj mi je doriman i cm12.1 i netarom 6.4, ali nista nece da flesne osim cm12.1, ali ni njega ne butuje.
- Zile995
- Expert
Aj skini nekako ovaj zip
http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=61024692
I stavi ga na sd karticu. Onda flesuj zip normalno kao sto si pokusao da flesujes dorimanx sa cm recovery-em. Posle toga kada uspesno flesuje, samo drzi opet tri dugmica da udjes recovery.
Posle idi wipe data -> clean to install new rom
Pa flesuj CM12.1 Kad zavrsi idi flesuj ovaj gapps sto sam ti dao.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=61024692
I stavi ga na sd karticu. Onda flesuj zip normalno kao sto si pokusao da flesujes dorimanx sa cm recovery-em. Posle toga kada uspesno flesuje, samo drzi opet tri dugmica da udjes recovery.
Posle idi wipe data -> clean to install new rom
Pa flesuj CM12.1 Kad zavrsi idi flesuj ovaj gapps sto sam ti dao.
Hvala puno na brzoj pomoci, sad cu da uradim to pa se javljam.
- Zile995
- Expert
Zeznuli su stvar sa cyanogen recovery-em. Samo signed zip fajlove prima. Kao stock 4.1.2...
Cuvaj taj philz zip fajl, on je signed, uvek radi u cm recovery-u. I uvek flesuj sa njim, stvarno radi bez problema (format memorija, format preload itd, za particionisanje).
Cuvaj taj philz zip fajl, on je signed, uvek radi u cm recovery-u. I uvek flesuj sa njim, stvarno radi bez problema (format memorija, format preload itd, za particionisanje).
-
- Redovni učesnik
Stvarno jbt, jebao ih recovery kad ne mogu da ga naprave normalno..
Evo sve sam uradio kako si rekao i upravo cekam prvi boot CM12.1
. Dakle, radi sad. Uh, hvala jos jednom, ja bih se verovatno ubio trazeci resenje.

- Zile995
- Expert
Nema na cemu
Ajde sto je ruzan vec je i nefunkcionalan