HTC Touch Diamond
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
nikoola, izmedju Diamonda i TyTN II verujem da je bolji i funkcionalniji TyTN II! Ubacis u njega neki noviji ROM i imaces zvercinu od telefona! Diamond jeste zanimljiv po izgledu ali nedostatak redovne tastature moze da bude nezgodno!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pa rekoh da na to u startu vise gledam kao prednost nego kao manu. Smanjicu enormno kucanje sms poruka na koje sam se navukao preko qwerty-ja P990 i P1 a nastavio i obicnoj na N82 (cija je tastatura dusu dala za to).IDzO napisao:nedostatak redovne tastature moze da bude nezgodno!
kapoerista90, jeste TytnII cudoviste, ali Diamond ima bolje karakteristike od njega (ako se izuzme tastatura i eventualno baterija)

Drugim recima, onda bi Diamond trebao da bude tata cudoviste

iPhone 3G[s] 16GB
Ima bolje karakteristike od TyTN II? Hardware u oba modela je isti. To sto je clock na diamondu veci nemora da znaci i da je brzi. Diamond nije namenjen istoj ciljnoj grupi kao i Kaiser tako da se tesko mogu porediti.
IDzO, zasto bi ubacio noviji rom? Da si naveo konkretan rom bilo bi smisla a ovako ga bas i nema.
neki noviji ROM
IDzO, zasto bi ubacio noviji rom? Da si naveo konkretan rom bilo bi smisla a ovako ga bas i nema.
Isti?igord napisao:Ima bolje karakteristike od TyTN II? Hardware u oba modela je isti. To sto je clock na diamondu veci nemora da znaci i da je brzi.
Ako zanemarimo taj takt (kao sto ti rece), cini mi se da Diamond ima vise rama.
Takodje hardware nije isti jer Tytn ima tastaturu

I? Koji je brzi?
Ali... koji je brzi kad se na oba modela nalazi Touch Flo? Nije fer porediti Tytn bez i Diamond sa, kad znamo koliko ga on usporava.

iPhone 3G[s] 16GB
igord, ne znam ja koji je rom jer nisam upoznat sa WM platformom ali negde je ovde na forumu pisalo da TyTN II ne pusta redovno filmove nesto kao cepka, a da su u nekom novijem romu stavili neke drajvere i to su ispravili! E na to sam mislio!
nikoola, HW se odnosi na hardwarsku platformu a to je qualcomm koja je ista u oba aparata. TouchFlo ne postoji na diamondu a ima na kaiseru, mozda si mislio na manilu a to bi bilo touchflo 3d koji kaiser ne moze da koristi posto ima qvga ekran. Ako si uopste procitao/shvatio moj post pise: tako da se tesko mogu porediti. Malo se informisi.
IDzO, ok sad znam na sta si mislio. Kad se pojavio kaiser problem su bili graficki driveri, to je ispravljeno ubrzo od strane HTC. U svim cooked ili offcial romovima posle to datuma imas te drivere tako da se sad tesko moze sresti aparat sa tim problemom.
IDzO, ok sad znam na sta si mislio. Kad se pojavio kaiser problem su bili graficki driveri, to je ispravljeno ubrzo od strane HTC. U svim cooked ili offcial romovima posle to datuma imas te drivere tako da se sad tesko moze sresti aparat sa tim problemom.
igord, OK. Ja se izvinjavam jer nisam bio dovoljno informisan, ai nikad me nisto spec nije zanimao WM.
Ako pokusam da progutam ogromnu tezinu Tytna, nedostatak tastature (sto i nije problem) i losu bateriju na Diamondu, a na to dodam neuporedivo lepsi i bolji izgled Diamonda i 50-ak koliko je skuplji, sta je tvoja preporuka?
Koristim puno telefon ali nisam neki office zagrizenjak. Recimo da mi je multimedia malo bitnija.
I generalno... Brzina i realan rad. TytnII vs Diamond?
Unapred hvala i pozz
Ako pokusam da progutam ogromnu tezinu Tytna, nedostatak tastature (sto i nije problem) i losu bateriju na Diamondu, a na to dodam neuporedivo lepsi i bolji izgled Diamonda i 50-ak koliko je skuplji, sta je tvoja preporuka?
Koristim puno telefon ali nisam neki office zagrizenjak. Recimo da mi je multimedia malo bitnija.
I generalno... Brzina i realan rad. TytnII vs Diamond?
Unapred hvala i pozz
iPhone 3G[s] 16GB
igord, to je to na sta sam mislio ali nisam znao da je to sada sredjeno u novijim verzijama sw-a!

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jul 2008. 22:47
- malisa
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
- Kontakt:
GPRS/WAP
Napomena!!!
Ovde je podešavanje ujedno za obe naše najveće mreže: Telenor i MTS znači ako imate 063 broj kucate prvi potamljen teks,a ako imate 064 drugi potamljen text
Idite prvo na
Start meni
Izaberite Settings u glavnom meniju.
Izaberite jezičak Connections, pa ikonicu Connections
Birate ISP settings
Izaberite Add a new modem connection
Enter a name for the connection i upišite Telenor GPRS ili Mts GPRS
Select a modem i iz padajućeg menija izabrati Cellular line (GPRS)
Izaberite Next i u Access point name upišite internet ili gprsinternet
Izaberite
Next i upišite sledeće parametre:
Username: telenor ili mts
Password: gprs ili 064
Domain ostavite prazno,
Izaberite Advanced i proverite da li je izabrana opcija Use server-asigned IP address.
Potvrdite na Finish
U okviru ISP podešavanja trebalo bi da postoji samo jedan profil. U ovom slučaju to je Telenor GPRS.
Konekcija se vrši klikom na slovo G na vrhu ekrana i potvrdom na Connect GPRS. Zatim, otvorite Internet Explorer.
mislim ako sada nekome ne bude jasno onda stvarno....
Napomena!!!
Ovde je podešavanje ujedno za obe naše najveće mreže: Telenor i MTS znači ako imate 063 broj kucate prvi potamljen teks,a ako imate 064 drugi potamljen text

Idite prvo na
Start meni
Izaberite Settings u glavnom meniju.
Izaberite jezičak Connections, pa ikonicu Connections
Birate ISP settings
Izaberite Add a new modem connection
Enter a name for the connection i upišite Telenor GPRS ili Mts GPRS
Select a modem i iz padajućeg menija izabrati Cellular line (GPRS)
Izaberite Next i u Access point name upišite internet ili gprsinternet
Izaberite
Next i upišite sledeće parametre:
Username: telenor ili mts
Password: gprs ili 064
Domain ostavite prazno,
Izaberite Advanced i proverite da li je izabrana opcija Use server-asigned IP address.
Potvrdite na Finish
U okviru ISP podešavanja trebalo bi da postoji samo jedan profil. U ovom slučaju to je Telenor GPRS.
Konekcija se vrši klikom na slovo G na vrhu ekrana i potvrdom na Connect GPRS. Zatim, otvorite Internet Explorer.
mislim ako sada nekome ne bude jasno onda stvarno....

Mobil Manijak*
Sutra planiram da uzmem Diamonda, pa me zanima koji je najbolji rom da skinem i instaliram?
Hvala
luca, http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=591
Hvala
luca, http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=591
iPhone 3G[s] 16GB