troumljenje - w850, w900 , N91

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

troumljenje - w850, w900 , N91

Post od rocK »

kao sto vidite iz teme troumim se (ja loode rijeci :D ) , izmedju ovih telefona.....nedavno mi je na ovom forumu savjetovano da uzmem w850 u dvoumljenju sa n73 , te je onda i bila moja odluka , ali me onda jaran pocne ubjedjivati da je i w900 dobra solucija , a jos prije 2 dana mi izleti polovan n91 (obicni onaj) za 250€ ....pa sad zaista neznam sta da radim....koji je od ovih best buy?

meni se licno svidja w900 najvise , veliki display, swivel , cak je i licni utisak korisnika prijatan , ali se mob toliko kudi po testovima(mobile-review npr).... jer npr. radio mu nije najbolje realizovan , baterija steka....

i jos pitanje za w900-sta npr. raditi ako mi odu oni pinovi od slusalica za w900 ( jer je s.e. poznat po tim losim konektorima-tako ja licno mislim) , jer ne mogu koristiti sluske od drugih telefona iz w serije,jer necu imati radia?
rocK for ever

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa Best Buy ti je ipak W850,po mom misljenju,jer je najpovoljniji spoj muzike,ergonomije,autonomije baterije...
W900 ima nekih stvari koje cine zivot gorim,a i povelik je :smutny:

Nokia N91 isto tako nije nesto po mom misljenju,upravo se igram sa njim.Ogroman telefon,tezak,muzicki interfejs je ok,ali nema sta da trazi pored Walkman-a,tastatura previse sitna za tako velik telefon... :dry: :smutny:
Sta znam,istestiraj negde sva tri pa odluci... :)

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

I ja bih se slozio sa Green-om :lol: w850 ti je best buy od navedenih telefona, a w900 je stwarno prevelik, jedan covek je hteo da mi ga proda za 170 evra, cudno zar ne :ohmy: , ali ga nisam kupio, bas zbog njegove velicine!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

W900 je zakon...Sve je to stvar ukusa....Ne dam onaj video zapis za nista... :lol: :lol: Ocu ja za 170e!!!!!!
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ma definitivno w850. samo,cuo sam par stvari da mu mehanizam nije bas svetla tacka... kazu da je ok,AKO se ne koristi previse. rocK,ko ti je rekao da je w850 bolji od N73? :dry:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

rocK, kakvi pinovi losi na SE,pa to je klasicna boljka nokije,ali nema veze!
Moja preporuka,kao i na prethodno tvom pitanju bi bila w850,ipak je noviji,kompaktniji itd, mada i w900 ima svojih prednosti,na prvom mestu odlicno video snimanje,posle toga malo manje od 500 mb interne memorije........mane su velicina (kako kome) i to resenje fm radia.
Svaka cast symbianu,ali on (n91) sto se tice muzike ne moze da se meri sa ovim Welicinama!
D500&E71

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Ako ti je bitan zvuk preko slusalica svakako najbolja varijanta je N91, to su mnogi testovi potvrdili 8) . Nazalost spoljasnji zvucnik je slab , u tom segmentu su bolji SE W serije, ROKRE2 ili 3250.

S druge strane N91 je smartfon za razliku od pomenutih SE koji su dumbphone. Dalje, konstrukcija je bolja, 4gb memorije, jak procesor, WIFI, odlicna kamera, tako da se na tvom mestu ne bih dvoumio.
Ovo naravno pod uslovom da je rec o novom telefonu, ali posto je rec o polovnjaku trebalo bi ga dobro proveriti :|

Ako ti treba jeftinija varijanta fona sa odlicnim zvukom onda preporucujem ROKR E2

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Hmm ja bih uzeo w900 to mi je zelja, cim naletim kupujem. ali n90 je ipak bruka moja preporuka... ;)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

rocK, ,ja da se tako "troumim" najverovatnije bih uzeo W850,cena je ok s obzirom na kvalitet i funkcije telefona...ako mene pitas (a ne verujem) 8) ....sto kaze Green, istestiraj sva tri pa vidi koji ti najbolje "pase" 8)
<<<Black N96>>>

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

w900 nisam imao prilike da vidim uživo ali ja bih od svih uzeo n91.
prvo čvrst je fon
drugo symbian je
treće 4gb koja i nisu toliko bitna ali nema veze
četvrto oprema uz njega

šta mu zameram
prvo cena /kao i svi mi ali ja nisam realan hehe/
drugo malo sporiji SW
treće posedovao bih gaaaaaaaaaaa /ovo baš i nije mana ali,,,/
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

ja bih uzeo n91 da sam na tvom mestu. al bolje idi gledaj neke review-e, da ti mi ovde ne govorimo sta da radish, svako ima drugacije... "potrebe" ili sta vec

8)
...shit happens... keep d smile!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Glas zaN91 za onoliko koliko je tezi toliko puta je i bolji znaci bar za 50% :D :roll:
Ko nezna sta je simbian neka proba :) :D
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne znam za vas, ali meni je n91 zadnji telefon koji bih ikada uzeo iz mnogo razloga. Pre svega to treba da bude TELEFON, a ne CIGLA, drugo treba baterija nije najsjajnija, trece: cuo sam da je jako spor (zbog HDD-a), cetvrto: cena!.... itd...
Sta mi se svidja kod n91? Jednom reciju: NISTA! Pre bih shetao neki telefon za 100 evra (npr. k510), nego taj!

-W850 ti je ono OK telefon, ali mnogo para za tako nesto :(

-W900 je jako mator, meni se izuzetno svidja (voleo bih da ga imam), ali ne mogu tako nesto da preporucim! (nego moze da bude odusevljen takvim telefonom, a neko ne moze ni ocima da ga gleda!). Inace veoma zanimljivo parche tehnike :)

Sta mislish da uzmesh n73 + kartica (i ako bash hocesh i neke fensi sluske) i resish posao?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

Dario, , ma to sam kontao , n73 razvaljuje , ali je reprodukcija mislim ipak bolja na ovim ostalim "music" telefonima , onda sam skontao n73 me , ali je on zaista skup.... :o

najvjerovatnije da cu uzeti w900 , zato sto je samo za 15€ skuplji od w850 , a privlaci me radi onog displeya , fancy swivel , a valjda mi velicina nece smetati :unsure:
rocK for ever

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@rocK: pazi telefon je mnogo jak! u apsolutno svim pogledima (kamera, mp3, display, video, brzina telefona, java da ne pricamo...... sve...), jedina mana mu je to sto je veliki.

Idesh lepo u prodavnicu, uzmesh ga u ruke i odlucish dal' ti odgovara velicina (za ostalo ni ne trebash da razmisljash jer fon super). Ako prodje test velicine mozesh odmah da ga uzmesh :wink: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori