Made in China...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

wow,za ovo bi mi trebao kurs da naucim da koristim,pa dosta ovih "cuda" lici na pocket pc uredjaje,sve u svemu ne daj boze da to moram da koristim :shock:
<<<Black N96>>>

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ima par zanimljivih modela! :)
Ako bih morao da uzmem neki od ovih,mislim da bih najradije uzeo ovaj treci :),pre svega zbog velikog i lepog display-a (iako bi kucanje poruka bila nocna mora),mada ni cetvrti ne izgleda lose :roll:,kao ni devojka na display-u osmog telefona! :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

hmm zasto? po meni u opste ne izgledaju lose... ima bas ok modela, predpostavljam da su im funkcije jako dobre...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa pazite,ovakvi i slicni telefoncici i nemaju neke cudnovate funkcije,vec su to vec dobro poznati mp3,mp4 plejeri,1.0 do 5.0 MPix kamere sumnjivog kvaliteta,neke PDA mogucnosti...ostalo ne vredi ni spominjati.Ne znam kakav je interfejs ovih igracaka,ali ja bih se ipak poigrao necim vec poznatim kod Nokie,SE,Samsunga...a o kvalitetu da ne govorimo ovog puta :roll:

Ilustracije radi,cene ovih telefoncica variraju od nekih 90 - 190 evra. Ok,za te pare ipak nude nesto sto se kod ostalih placa vise,ali... :roll: Mozda jedino uzeti pa se praviti faca kako niko nema nesto slicno. Naisao sam i na neke ne bas uspele kopije SE W950 i M600...
A ima i ono dobro vec poznato,sta ako nesto rikne...auu kuku majko sta cu sad! :D :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telefoni izgledaju interesantno (lepa ona Japanka), ali nekako ostavljaju utisak nekvalitetnih kineskih plastikenaca punih bagova. Ima nesto i u marki telefona, ne toliko zbog marke koliko zbog kvaliteta i pouzdanosti...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Znaci i ti si primetio onu pod rednim brojem 9 :lol: Inace zanimljivo izgledaju ovi fonovi.Nosio bi ih samo da mi neko pokloni :P
  • _______________
    Izmenio akki, nepotreban citat.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Posto sam ja uvek specifican meni je za oko zapao br 6. E sadm stvarno liche na neke jeftine plastikanere. Za mene je naj-ultra-sega-mega-turbo... Telson TWC-1150. To je onaj wrist phone, sto ce reci nosi se kao sat. I Samsung je pravio neke svoje modele, ali su svi oni samo za CDMA mreze, sto ce reci azijsko trziste:(
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ima par zanimljivih modela!Neki su stvarno krsh ali ima i dobrih,samo neke male tastature imaju...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Dexter, pa kada su kinezi mali i sitni,i ne trebaju im vece tastature :lol: :lol: :lol:
Onaj prvi me bas,bas podseca na samsung-a p300/310,samo sto mu je ekran landscape!
2. je neka kopija SE p900/910 ali mi se cini da nema ts
Meni licno nazanimljivije izgleda onaj 6,taj mi deluje kao mesavina n73 i nekog HP-a,sa os uiq
Takodje medju ponudjenima se nasle i ona kopija vertua (VEPTU),o kojoj smo vec raspravljali........
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

loki13, e kad spomenu tu kopiju Vertu-a,likovi koji prodaju to su napisali da jeste kao kopija Vertu-a,da je pozlacen 18 karatnim zlatom,bla bla bla,a na kraju svega toga su mu "obesili" cenu od neverovatnih!!! $235 AUD!!! :blinky: :o :D :D To je negde oko 150-160 EUR.
:wink:

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Iskreno,nisu nista posebno,sta vise, cak su i ruzni... neki po tasterima vas lice na Nokiu.. jedino je dobra ona japanka... :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Hehehe...svidjaju vam se kosooke devojcice,a ?! :wink: :D

Evo jos dve:

1.Slika

2.Slika

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Green, ako je taj veptu video z od zlata ja cu kupiti 5 komada,pogotovo po toj ceni od 150 e,a sto je najsmesnije ovi veseljaci lkod nas ih prodaju za 500e!!!
HEhehehe,sto volim da neko ko je uzeo to cudi gleda ovo i place :o :cry: :cry:
D500&E71

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

loki13, bas sam gledao po oglasima ovde,daju neki i za 650 hehehehe,al nekako je ruzan taj veptu pozadi,tamo gde je socivo...pozzz 8)
<<<Black N96>>>

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

ej daj jos ovih cica je.es telefone..kako moze da se nabavi ova kopija vertua ali po normalnoj ceni a ne po ovoj astronomskoj..pozzzzzzzz
E71 je moj trenutni izbor:)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

metak86, pa jedino da imas nekog da ti ga donese iz inostranstva (nemacka),ali onako na dobrovoljnoj bazi bez nekog ugradjuvanja,mislim da taj u nemackoj kosta oko 250e,ali sve u svemu i to je manje od 500-650e.........
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

metak86, ako imas nekog napolju van "Juge" pa da nabavi sa eBaya,jer tamo se ovo prodaje po ceni koju sam vec naveo u prethodnim postovima. Verovatno se i na nemackom eBayu reklamira sa istog mesta,citaj: Hong-Konga ili Gzhiang-Zhoua ili Ming-Tao-Hoa :wink: :D :D :D

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Al 90% ovih modela mnogo lice na one MS,NEO i te takve MP4 player-e... uzeo bih neki al samo sa japankom...

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

i ja bih sa samo 2... da budem skroman...nisu lose ove kosooke,heeee dobre za udaranje :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključana tema