Pitanje u vezi kupovine n70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nevena21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 22:07

Pitanje u vezi kupovine n70

Post od Nevena21 »

Cao svima
imam SE d750 htela sam da kupim nokiu N70 da li bi mogli Vi strucniji (muski) na tom polju da mi kazete mane i prednosti tog telefona i da li se isplati uopste kupovati ovaj tel.
Znaci netreba mi nista posebno da je tel mp3 player ili digikam nego cisto onako kako se pokazao telefon zbog poklopca nazad i kakva mu je tastatura displey koliko baterija drzi pri normalnom koristenju par slika par tel razgovora poruke i znaci mali opis onog koga poseduje.hvala 8). Ili ima neki bolji koji mi savetujete za otprilike te iste pare.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nevena, najbolje bi bilo da malo vise preciziras sta trazis od telefona. N70 ima Symbian (operativni sistem, Smartphone), da li ti to zelis ili N70 kupujes zbog neceg drugog?
E sada, N70 je sam po sebi odlican telefon, i ako ga kupujes zbog funkcija, N70 je best buy...
Mnogim devojkama dizajn je mnogo bitniji od funkcija, i onda je mozda bolje uzeti neki lepi samsung (ili SE, Nokia, LG koji ti se svidja- ukusi su razliciti), a ne bacati preko 200 evra na Symbian koji ti nista ne znaci. A i "obicni telefoni", tj. oni koji nemaju Symbian, su manji i laksi, a cesto zbog toga i lepsi. "Obicni telefoni" nisu nista manje funkcionalni od Smartphonova (n70) kada je u pitanju kamera, mp3... Cesto su i mnogo bolji na tim poljima.
Zato, najbolje bi bilo da preciziras sta trazis od telefona. Ili barem da kazes sta ti je bitnije- funkcije, izgled, Symbian... Ono sto si ti u prethodnoj poruci navela kao uslove mogu da obave mnogi iz modnih linija...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Nevena21, jos pogotovo kada posle d750 uzmes tu recimo n70-tku razocaraces se u tastaturu,a pogotovo bateriju (ne kazem da je bas bas uzasna,ali nije mnogo bolja),recimo da bi u tvom rezimu trajala max dva dana (ali to je gornji plafon),cak sta vise i kamera je losija nego na d750 (pricma o fotografiji),dok je video snimanje 5 puta bolje na n70..........
Znaci glavni i presudni razlog bi trebao da ti bude sve ono sto je kolega Lobachewsky naveo,kada tu presudis javi pa cemo organizovati dalju pomoc :)
Pozz
D500&E71

Nevena21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nevena21 »

Sorry sto nisam bila preciznija, jedan moj drug ima ovaj tel i kada je bio kod mene mnogo mi se dopao hajde sad da kazem prvo izgled onda veliki display, boje su mu zive. Tastatura je velika i s obzirom da nosim duze nokte lako ju je koristiti.Sa symbianom se do sada nisam sretala ali mislim da nije nista komplikovanije od kompjutera, tako da mogu sigurno naci preko neta par stvari koje bi me zanimale i sto bi mi dobro doslo na telefonu. (mislim pre svega na programe). E sad mi je prijatelj neki rekao da mi moze virus uci u tel isto kao kod pc-a da software zna biti bagovit i sl. Bitno mi je da ima reltivno "dobru" kameru min 2mpx.pogledala sam par slika koje pravi ovaj tel i veoma sam zadovoljna. Mp3 muzika preko telefona mi netreba jer imam Ipod. Znaci nikakav modni tel me nezanima tipa samsunga na preklop motorole itd jer sam je malo nosila i brzo izgustirala a imala sam i sams e720 i nista mi se nije svideo slaba baterija mal display slabo se cuo kada se prica i tako. Da li je ovaj tel otporan na ispadanje mislim da li je izdrzljiv.
Posto mob nosim uvek u tasni tezina nije problem, par grama gore dole mislim da sam Vam malo pomogla.. eto u dilemi sam velikoj ;) help me

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Nevena21, pa sto se tice izdrzljivosti,mislim da je dovoljno izdrzljiv za neke normalne aktivnosti (znaci normalno je da ce crci ako ga roknes o pod,ali par padova mesecno sigurno ce izdrzati),sto se tice zadnjeg poklopca (tj poklopca kamere) on ima mali luft,ali to nije toliko strasno (osim ako nisi perfekcionista).
Sto se tice virusa,ako pre instaliranja na tel,pregledas fajl na kompu nekim antivirusom neces imati tih problema.a sto se tice samog symbiana nije mnogo komplikovaniji od kopma,ali zahteva dozu smirenosti :D (pogotovo sto su telefoni sa OS mnogo sporiji od dumb telefona)
Ako te ostale stvari manje vise zadovoljavaju(kamera,mp3....),onda nemamo o cemu da pricamo.......
Znaci kupuj (menjaj) i uzivaj......
Mada mozes pre toga malo ovo prostudirati
viewtopic.php?t=7481
D500&E71

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ja bih ti preporucio da kupis N70ME ,znaci dobijes ga sa crnom maskom i tastaturom,znaci lepsi od obicne n70,a uz N70ME ide i kartice od 1gb 8)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jedino ako zeli da da 70 evra vise... a da je bolji- bolji je...
Ovako, uzmi N70, best buy je :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Uh nisam proveravao cenu,nisam znao da je toliko skuplji :uhuh: ,onda uzmi obicnu n70 i dokupi karticu za 15-20e. :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja samo mogu da napišem lepe reči za dati model a sve su ovi iznad rekli što terba da se kaže. imao sam prilike da radim ali sa ME modelom i svidža mi se
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Definitivno - ako ti trebaju programi,n70 je trenutno najbolja kupovina i sjajan "multimedijalni kompjuter" - kako Nokia reklamira svoju "N" seriju,sto i nije tako daleko od istine.Sto se tice izdrzljivosti,ja sam se iznenadio,jer mi je pao nekoliko puta(na beton,parket i sl.) i nije se raspao(tj. jednom se raspao na 3 dela - baterija,poklopac i kuciste,ali radi i dalje super),a delovao mi je nezno.Luft poklopca kamere ume da nervira,ali nista strasno.Baterija - 2 dana normalnog koriscenja.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Nevena21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nevena21 »

[quote="pilgrim"][/quote]

sa kojim kablom se moze sihronizovati mob sa pc neko mi kaze da mora dku5 biti jer kabl nisam dobila sa phonom, a imam od tate dku2 posto on nokiju ima. negde sam citala da se n72 nokia moze sihronizirat sa tim dku2 pa posto sam citala ono prepucavanje izmedju lomnice_city u vezi ta dva moba zanima me jel i taj kabl onda isto moze posluziti posto ste rekli da su skoro isti mobovi.
unapred hvala

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka naročito onih iznad tvoje!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Sve u svemu telefon je extra,slike nisu losije od d750i,vec samo nema autofokus.Znam moj brat ima k750 a ja n70,ponekad meni ispadne duplo lepsa slika od njegove.Video zapis me odusevljava na ovom fonu,samo sto puno zauzima,pa moras da imas vecu mem. karticu.Baterija 2 dana normalnog koriscenja.Muzika uz program(player) "powermp3" je extra,ima eqvilajzer pa je duplo bolji od obicnog playera.Virusa se nemoj plasiti,samo lepo proveravaj na kompu sta ubacujes u fon i uzivaj.Svidja mi se sto se maskica menja kao i na 3310,tako da ti mozes da uzmes neku na ovaj fazon:
Slika :wink:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

@Nevena21,uz telefon ide ili ca-53(taj sam ja dobio i uz 6630 i uz n70),ili dku-2,oba sluze svrsi,i nemoj da brines oko toga.Razocaraces se u svakom slucaju u kabl(koji god da dobijes),jer kod d750 sigurno nisi imala problema sa diskonektovanjem kabla(tj. telefona),a ovde ces imati :smutny: ...Ali,naviknes se u jednom trenutku,tj. naucis da kad povezes komp sa fonom ne treba da dises,i onda je sve OK!!! :wink: :) :lol:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Zaključana tema