MTS: Telefon za dinar - pocelo je pocelo :)
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
MTS: Telefon za dinar - pocelo je pocelo :)
MTS: Samsung za dinar, Zdravko Čolić gratis
Mobilna telefonija Srbije (MTS) pokrenula je od četvrtka novu akciju: kupci promo paketa sa telefonom Samsung X510, koji košta svega jedan dinar, dobiće dve ulaznice za koncert Zdravka Čolića 23. juna.
Svakom novom postpaid korisniku, svakom prepaid korisniku koji predje na postpaid ili postojećem postpaid korisniku, koji potpiše ugovor na 24 meseca i kupi Samsung X510, dve karte za Čolićev koncert biće dostavljene na kućnu adresu.
Broj karata je ograničen, a detalje o ovoj akciji MTS-a možete saznati na:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#26
http://www.naslovi.net/search.php?q=mts ... _option=on
Mobilna telefonija Srbije (MTS) pokrenula je od četvrtka novu akciju: kupci promo paketa sa telefonom Samsung X510, koji košta svega jedan dinar, dobiće dve ulaznice za koncert Zdravka Čolića 23. juna.
Svakom novom postpaid korisniku, svakom prepaid korisniku koji predje na postpaid ili postojećem postpaid korisniku, koji potpiše ugovor na 24 meseca i kupi Samsung X510, dve karte za Čolićev koncert biće dostavljene na kućnu adresu.
Broj karata je ograničen, a detalje o ovoj akciji MTS-a možete saznati na:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#26
http://www.naslovi.net/search.php?q=mts ... _option=on
A na koje tarifne profile moze da se uzme taj telefon, jel moze i na Bel50? Ako moze onda sam grdno pogresio sto nisam hteo da cekam i uzeo 1112. Sigi pre bi rekao da MTS prodaje ugovore na 24 meseca preko Colica, a ne da Colic prodaje karte preko MTSa kao sto si ti napisao 
edit: sad sam zvao callcentar i vec su rasprodati svi promo paketi
Inace moglo je da se dobije na sve postpaid pakete, cak i na BEl50

edit: sad sam zvao callcentar i vec su rasprodati svi promo paketi

w810 + 8GB
Naravno da su uzeli sa tarifom BEL50, (ali u telekomu su uspeli da prodaju i ulaznice za koncertVeNoM napisao:pa svi su uzimali na bel50.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
gargamel pa čovek je pametno odigrao.daj ljudima net i besplatne poruke i svi će za to da kupe net.pazi za 200din da dobiješ 100 sms i mesec neta pa gde to ima??i naravno cd koji ćeš drage volje nekom pokloniti.mislim da ima jedna ok pesma
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ja mislim da se tu Zdravko uopste ne pita .
on je ranije potpisao ugovor sa Telekomom i kako sam cuo ,dobio je 250 000 evrica na ruke i sad ga eksploatisu na primer dve ili tri godine . ima covek decu sada i ako je pametan , sa ovim jednim poslicem ih je obezbedio za ceo zivot . kupice im neke lokale i cekaju ih kad odrastu .
ja ne verujem da bi Zdravko da je sam radio CD , ovako nesto uradio ali je sada pulen Telekoma i oni diktiraju sve od snimanja pa do distribucije . ali i placaju , verujem da su mu cak i studio i sve ostalo placali . a i reklame su njihove , pa moguce da to Coli i odgovara . em mu je sve placeno , em dobi lepe pare covek na ruke , em se ne bakce oko snimanja i reklamiranja CD-a .
on je ranije potpisao ugovor sa Telekomom i kako sam cuo ,dobio je 250 000 evrica na ruke i sad ga eksploatisu na primer dve ili tri godine . ima covek decu sada i ako je pametan , sa ovim jednim poslicem ih je obezbedio za ceo zivot . kupice im neke lokale i cekaju ih kad odrastu .
ja ne verujem da bi Zdravko da je sam radio CD , ovako nesto uradio ali je sada pulen Telekoma i oni diktiraju sve od snimanja pa do distribucije . ali i placaju , verujem da su mu cak i studio i sve ostalo placali . a i reklame su njihove , pa moguce da to Coli i odgovara . em mu je sve placeno , em dobi lepe pare covek na ruke , em se ne bakce oko snimanja i reklamiranja CD-a .

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- MB maneken
- Banned
Bilo je samo pitanje dana kada ce se pojavitiAlien napisao:toliko si dosadjivao sa ovim telefonima za dinar

Gde god odem u okruzenje ili dalje, kad god pricam sa nekim iz inostranstva, gledajuci sajtove i forume drugih operatora,... svuda postoje ti telefoni za jednu nacionalnu valutu i sto ne bi postojali kod nas!? Naravno nije bilo konkurencije, tj. nasi postojeci operatori su se izivljavali i nisu morali da daju nikakve pogodnosti svojim korisnicima.
Ali svicu novi dani pojavom VIP-a, lepo je videti kako se operatori utrkuju sa pogodnostima na nas korisnike. Bice toga jos vise sa jos boljim telefonima.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
MB maneken: Ne znam kako je u drugim zemljama, ali u Danskoj postoje mobilni za jednu dansku krunu (DKK), ali oni su vezani za najskuplji moguci post-paid tarifni plan. Ako se odlucis za jeftiniji tarifni plan (ili, ne daj Boze, bez ugovora), taj isti telefon placas 1000-2000DKK (150-300EUR) vise. Osim toga, ugovorom si vezan na 6 meseci (tokom kojih ti placas racun i otplacujes mobilni - u Srbiji je taj rok 24 meseca). Jedina je razlika sto u Danskoj po isteku ugovora mozes od operatera da trazis kod za dekodiranje mobilnog (posto su ti telefoni po pravilu kodirani). Kod nekih moze i pre tog roka (onda se to, naravno, placa). Tako da ti mobilni telefoni za 1 nacionalnu valutu zvuce primamljivo samo na reklami (marketing, sta ces).
- MB maneken
- Banned
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
miodrage: Nisu oni bas toliko naivni. Oni za 1DKK daju telefone koje bez ugovora prodaju za 1000-1500DKK, dok N95 (na primer) kosta 5500DKK (bez ugovora).
Evo jedne racunice:
SE W200i bez ugovora kosta 1499DKK.
Sa najskupljom tarifom (MobilExtra400 - obavezujes se da ces tokom prvih 6 meseci mesecno potrositi najmanje 400DKK) iznosi minimum 2581DKK (mozda i vise, zavisi od potrosnje). Ova varijanta najvise odgovara "velikim" potrosacima.
Tarifa bez ogranicenja minimalne potrosnje (MobilExtra) sa pomenutim telefonom je 1778DKK. Varijanta za "male" potrosace, a sa pre-paidom je jos povoljnije (pod uslovom da ti ne treba roaming).
Jedino dobro sto nakon 6 meseci mozes da dekodiras telefon za dz.
Evo jedne racunice:
SE W200i bez ugovora kosta 1499DKK.
Sa najskupljom tarifom (MobilExtra400 - obavezujes se da ces tokom prvih 6 meseci mesecno potrositi najmanje 400DKK) iznosi minimum 2581DKK (mozda i vise, zavisi od potrosnje). Ova varijanta najvise odgovara "velikim" potrosacima.
Tarifa bez ogranicenja minimalne potrosnje (MobilExtra) sa pomenutim telefonom je 1778DKK. Varijanta za "male" potrosace, a sa pre-paidom je jos povoljnije (pod uslovom da ti ne treba roaming).
Jedino dobro sto nakon 6 meseci mozes da dekodiras telefon za dz.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Tja pa ja lepo napisah u zakljucanoj temi da su kampanju napravili da isprazne zalihe koje im se vuku mesecima (ili u Colinom slucaju imaju ogranicen rok do koga mogu da budu prodati), mislim da ce ista sudbina zadesiti i model SE k310i a u buduce mozemo ocekivati da za tu klasu tlefona minimum bude bel 50. No zivi bili pa videli, ali kako su brzo rasprodali x510 imam utiska da se ovakvihstvari moze ocekivati u buducnosti.....
Sto se 3G telefona za dinar tice sumnjam eto i kod ovih pripejd koje zovu i nude im prelazak na post (uz dve godine obaveze i besplatan telefon) za 3G telefone kao uslov postavljaju bel 400 iako je u kampanji minimum bel 200...
Sto se 3G telefona za dinar tice sumnjam eto i kod ovih pripejd koje zovu i nude im prelazak na post (uz dve godine obaveze i besplatan telefon) za 3G telefone kao uslov postavljaju bel 400 iako je u kampanji minimum bel 200...
Jos "iznenadjenja" od mts-a
"
Mobilna telefonija Srbije (MTS) najavila je da će u julu izaći sa novim, nižim cenama telefoniranja izmedju Srbije, Republike Srpske (RS) i Crne Gore.
Na konferenciji za novinare direktor MTS-a Vladimir Lučić je istakao da će cene rominga izmedju te tri države biti "veoma povoljne", ali je dodao da ne može da ih "otkrije zbog konkurencije".
On je objasnio da bi Telekom Srbije, vlasnik MTS-a, sledeće sedmice trebalo da završi preuzimanje Telekoma RS, dok bi mobilni operater u Crnoj Gori u komercijanu upotrebu trebalo da bude pušten početkom jula.
Prema rečima Lučića MTS ima udeo od 63 odsto na tržištu sa 4,7 miliona korisnika, od čega je samo od početka ove godine dobio 470.000 novih klijenata, medju kojima je 180.000 u postpejdu.
Želeći da predje broj od pet miliona klijenata, MTS je sa Lutrijom Srbije organizovao nagradnu igru za sve nove pripejd korisnike u kojoj kupci za 200 dinara dobijaju broj i "greb" srećku.
Glavna nagrada je stan u Beogradu, naveo je Lučić, dodajući da je u prodaju pušteno 500.000 brojeva.
Predstavnici MTS-a su najavili i da će sledeće nedelje pripejd korisnicima omogućiti korišćenje 3G servisa uz mesečnu pretplatu od 299 dinara, a u ponudi je i nova pripejd tarifa "laki" u kojoj cena minuta razgovora u MTS mreži košta 2,8 dinara, a razgovor van mreže 6,4 dinara po minutu."
www.mtsmondo.com

"
Mobilna telefonija Srbije (MTS) najavila je da će u julu izaći sa novim, nižim cenama telefoniranja izmedju Srbije, Republike Srpske (RS) i Crne Gore.
Na konferenciji za novinare direktor MTS-a Vladimir Lučić je istakao da će cene rominga izmedju te tri države biti "veoma povoljne", ali je dodao da ne može da ih "otkrije zbog konkurencije".
On je objasnio da bi Telekom Srbije, vlasnik MTS-a, sledeće sedmice trebalo da završi preuzimanje Telekoma RS, dok bi mobilni operater u Crnoj Gori u komercijanu upotrebu trebalo da bude pušten početkom jula.
Prema rečima Lučića MTS ima udeo od 63 odsto na tržištu sa 4,7 miliona korisnika, od čega je samo od početka ove godine dobio 470.000 novih klijenata, medju kojima je 180.000 u postpejdu.
Želeći da predje broj od pet miliona klijenata, MTS je sa Lutrijom Srbije organizovao nagradnu igru za sve nove pripejd korisnike u kojoj kupci za 200 dinara dobijaju broj i "greb" srećku.
Glavna nagrada je stan u Beogradu, naveo je Lučić, dodajući da je u prodaju pušteno 500.000 brojeva.
Predstavnici MTS-a su najavili i da će sledeće nedelje pripejd korisnicima omogućiti korišćenje 3G servisa uz mesečnu pretplatu od 299 dinara, a u ponudi je i nova pripejd tarifa "laki" u kojoj cena minuta razgovora u MTS mreži košta 2,8 dinara, a razgovor van mreže 6,4 dinara po minutu."
www.mtsmondo.com
djuice user permanently deactivated.
ma ne nasedajte ljudi , oni za cas menjaju cene kako zele , do juce sam mogao da telefoniram u drugim mrezama do minimum dva dinara kredita a sada da bih zva van 064/065 moram da imam minimum 11 dinara kredit a povecali su i cene minuta ... tako da ja sigurno menjam mrezu ,telenor ili vip pitanje je sad
alex