Moderatori...

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Moderatori...

Post od Spyker »

Mislim da je napravljen odlican potez time sto su neki clanovi postali moderatori. E, sad, problem je sto dva moderatora vise ne posecuju forum, pa ne bi bilo lose da novi clanovi postanu moderatori, iskreno mislim da je ovaj forum prevelik za dva moderatora ;)

Evo, je bih predlozio da moderatori postanu Dexter, Lobachewsky i McLaren

Dexter je bas dugo na forumu, svima pomaze, i maksimalno postuje sve clanove.

Lobachewsky daje jako dobre odgovore, stalno je tu, takodje postuje ostale, i jako je aktivan medju operaterima.

McLaren uvek ima neke nove vesti iz sveta mobilnih telefona, i mislim da on i Akki predstave 95% novih telefona.

Inace, Miskoni, Gameforce i Akki, stvarno svaka cast, vas trojica drzite forum jako urednim, zaista se mnogo trudite ;)

Ako mislite da je glup predlog, zakljucajte temu, ili je obrisite, nisam jedan od cclanova koji se bune kada im se post izbrise...

Pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Malo kontradiktorno - "forum je prevelik za 2 mod" i "vas trojica držite forum jako urednim".
Ako je forum "uredan", onda ne verujem da će dotični postati Mod, mada 100% zaslužuju.
Đe ba b_udder, nestao, pa se pojavio, pa nestao :wacko:
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa moze i jedan moderator da sredjuje, ali da bude 24h na netu, iskreno mislim da bi im bilo lakse, zaista se mnogo zalazu...
iPhone + CX300

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

alien pa i ti bi mogao da budeš moderator.samo mnogo bi ti tema brisao :oops: i zaključavao :oops: .ne bi ostalo ništa za njih. :wink:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

VeNoM, nemam ja vremena. A i sve sto si napisao je tacno... Nemam bas mnogo zivaca, ok je da covek gresi, ali petnaest puta istu stvar... :uhuh:

Mada si se verovatno salio, ali nema veze, uziveo sam se :lol: Secam se kad je neko prosli put pomenuo Lomnicu, on se uziveo kao da je predsednik, poceo da obecava ovo, ono... :lol: Salim se naravno... :wink:
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nema potrebe za novim moderatorima. Svi smo mi na broju, samo imamo i druge obaveze pa se desi da nas nekad "ne vidite", ali smo tu, radimo u pozadini... :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Jako "diskretan" nacin da covek predlozi nove admine, al dobro. I ovak o forum funkcionise OK. 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori