Problemi sa spajenjem bluetooth-a i N6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkova194
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 18:57

Problemi sa spajenjem bluetooth-a i N6600

Post od mkova194 »

Kod spajanja javlja mi se ljedeca poruka:

Authentication with device Mato (00:60:57:c6:03:5e) failed

Znali tko u cemu je problem? molim pomozite!!
Djeki

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

nemam pojma! koji bluetooth, kako ga povezujes?

evo ja imam msi bluetooth i kod njega lepo kad sve instaliras sa cd-a dobijes mybluetooth place. pa lepo odes na to nadjes devices in range, odaberes fon desni klik pa conect to bluetooth serial port, E onda dobijes neku gresku al nema problema das mu malo vremena...startuje pc suite i to je to, tako radi kod mene!

e sad dal ti ovo pomaze je**m li ga :D

mkova194
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 18:57

Post od mkova194 »

ja se isto tako povezujem "conect to bluetooth serial port".

A dali je obavezno napraviti onaj "Pair device" tu mi stalno javlja gresku mozda ima veze s tim?
Djeki

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Ja mislim da bi trebalo da uparis fon i komp(pair device), probaj pa ako ne uspe pisi, i u svakom slucaju malo bolje objasni problem, posto te nisam najbolje razumeo.

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

NE ne treba da ih uparis!!!
povezes se preko serial porta i preko pc suita lepo intaliras/snimis sta ti treba.
Ili preko file transfera posaljes kao bluetooth poruku, sto je duze i potpuno bespotrebno :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Naravno da treba da ih upariš, osim ako nećeš svaki put da "dozvoljavaš" konekciju. Pokreni uparivanje sa telefona (može i sa kompa, nebitno), ukucaj proizvoljnu šifru (istu) i na kompu i na mobu, zatim na mobu pod "paired devices" izaberi komp, klikni na opcije i klik na "set as authorised"...

Odgovori