Jutros zakasnim ja sa ustajanjem i u brzini zaboravim sat itd i greskom ponesem K800 umesto 1112 i iPod.U putu do skole slusao sam muziku par minuta i posto je bilo vlazno meni su patike bile vlazne.Ulazim u skoli 2 minuta do pocetka casa i zurim penjem se stepenicama i bum na 7-8 stepeniku posto je bio vlazan mermer jos moje patike okliznem se jos pospan+10kg torba padnem i udarim koleno,ruku i posto je u levoj ruci bio iPod mlatnem snjim svom snagom od mermer i to je tako puklo + mi ispadne i padne skroz do zemlje.I na brzinu ustanem nekako se spustim do zemlje uzmem iPod(Penjem se i drzim za gelender i reko sad je mrtav).I prvi cas matematika (nema sta lepo poceo dan

) i ja ne smem da pogledam dal je sve ok i ajd nekako posle 30-tak minuta ga izvadim kad ono radi najnormalnije,nit se negde ulubio a nije mi jasno kako nije

i ekran citav.Nisam se setio K800 posto je bio u dzepu od teksas jakne i na velikom da nesto pogledam kad ono pukla maska na delu gde je ekran i sa strane.Znaci K800 bio u jakni zastitcen i pukao a iPod leteo i jos ga ja svom snagom mlatno od mermer i radi odlicno i ne mogu da verujem od cega su ga napravili

.Meni koleno poplavelo i nateklo samo sam cekao da i on poplavi

.Zamenio sam masku na K800 i ide na prodaju ,jadan onaj ko ga kupi.Pio je Coca Collu(Iako zna da mu je to zabranjeno ) i "malo" udaren.Moje Pitanje je kako su ovi napravili iPod da mu nista ne bude posle ovakvog pada to mi nikako nije jasno :S