m600 i qtek s110
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 15:56
???LJUDI POMAGAJTE KAD' VAS MOLIM???......dvoumim se izmedju dva fona...izmedju m600 i qtek-a s110.....ne znam za koji da se odlucim......najvise mi treba zbog poruka,interneta,mp3 delimicno,gps(kakav je m600 po pitanju GPS???)divx(kakav je m600,da li filmovi na m600 ''seckaju'',''koche''???)???Imam ponudu m600 za 90e,a s110 za 160e.....sta je bolje uzeti????Hvala
Ljudi sta sam ja izgubio pare na telefone...le le...
Ne znam zasto neki pitaju da li filmovi koce, pa svaki savremen telefon normalno pusta filmove, a zavisi od toga kako su oni "prepakovani" tj. kako su prebaceni na formate za telefon....
Pa posto ne mogu da verujem da neko pita ovako nesto, to pocinje da me nervira kao i one gluposti tipa da li moze mp3 za zvono, da li moze da radi u Americi, da li mu se formira baterija... Boze me sacuvaj... I, da, da li koci sa memorijskom karticom, to umalo da zaboravim...
Inace, sto se tice teme, nemam pojma kakav je qutek, pa necu reci sta je bolje, ali znam da je m600 dobar telefon.
Pa posto ne mogu da verujem da neko pita ovako nesto, to pocinje da me nervira kao i one gluposti tipa da li moze mp3 za zvono, da li moze da radi u Americi, da li mu se formira baterija... Boze me sacuvaj... I, da, da li koci sa memorijskom karticom, to umalo da zaboravim...
Inace, sto se tice teme, nemam pojma kakav je qutek, pa necu reci sta je bolje, ali znam da je m600 dobar telefon.
iPhone + CX300
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800