koji ima bolju kameru po vasem misljenju n95 ili n93i
koji ima bolju kameru po vasem misljenju n95 ili n93i
koja kamera je bolja koji video snimak je bolji.na n93i kad ukljucis nocni mod na videu najvece rezolucije 640x480 nema seckanja a dali na n95-ici ima seckanja? 

Poslednja izmena od tekt u Uto, 13. Nov 2007. 05:20, izmenjeno 3 puta ukupno.
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
N95 ima bolju kameru tek kad se slika prebaci na PC(Ipak je to svemogucih 5mpx) e sad oko video klipova koliko sam cuo bolji video ima N93i zato sto snjima sa stereo zvukom... toliko od mene,neka ti vlasnici malo bolje ispricaju o ovome
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
N93i ima vrhunski snimak, zvuk stereo, ekstra je. Snimci sa nekih koncerata na koje sam bio cak i na TV-u su ok.
Same slike su mnogo bolje na N95, pogotovo pri slabijoj svjetlosti (obicna sijalica). Mozda je prednost 93-ojke sto ima opticki zum, ali to vazi iskljucivo sa dan (puno svjetla). Pri losijoj svjetlosti N93i pravi katastrofa slike.
Nisam siguran za snimak na N95, imao sam ga samo par dana pa me nesto nije ni bilo volja da eksperimentisem.
Same slike su mnogo bolje na N95, pogotovo pri slabijoj svjetlosti (obicna sijalica). Mozda je prednost 93-ojke sto ima opticki zum, ali to vazi iskljucivo sa dan (puno svjetla). Pri losijoj svjetlosti N93i pravi katastrofa slike.
Nisam siguran za snimak na N95, imao sam ga samo par dana pa me nesto nije ni bilo volja da eksperimentisem.
n93i nemogu da poredim sa n73 jer je video slabiji i kamera prosecna dok je na n93i to pojacano,evo ovako uradio sam test izmedju ova 2 modela,slika na n95 je super ali jedna vazna zamerka kod kamere je njen fokus koji kad isfokusira ekran bude crn tek kad slikas posle 7 sekundi ti se pojavi slika,n93i nema takav problem odma fokusira i za 1 sekund izbaci sliku,slike su malo bolje na n95 malo je razlike,na n93i izuzev stereo video zapisa,video je daleko bolji nego na n95,na n95 secka normalni mod,a nocni necu da pominjem zabada,n93i snima u oba moda nenormalno bez i jednog seckanja,znaci zakljucak n95 bolja slika,n93i nenormalan video zapis,netreba zaboraviti da se svaki tel pravi sa nekim nedostatkom i da nema savrsenog.pozzzz
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
tekt ti si negde naveo da imas ili si imao i N93 i N95, pa bi bilo najbolje da ti kazes koji po tebi ima bolji video zapis, po meni je bolji N93.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album