Prodavci mob.telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Lekar(ka)
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 03:18

Prodavci mob.telefona

Post od Lekar(ka) »

Evo, samo da pohvalim Orange (Balkanska 33), i da ih stavim na prvo mesto na listi najneljubaznijih prodavaca mobilnih telefona.
Toliko su neprijatni, nekulturni i neljubazni, da to zaista ni u jednoj drugoj prodavnici nema.
Danas sam prvi i poslednji put bila tamo. Usla sam sa namerom da kupim telefon, i hvala Bogu sto mi se zavezao jezik, te skoro nista nisam odgovorila neljubaznom osoblju.
Docekali su nas uzasno neljubazno, i na pitanje mozemo li da pogledamo telefon U700, odgovorili pitanjem da li cemo ga kupiti. Kazem da ne znam, jer ga nisam nikada drzala u ruci, o njemu znam samo preko neta. Tada postadose jos neprijatniji.
Telefon koji sam htela da kupim, mogla sam da vidim samo u izlogu, a kada je moj decko zatrazio da ga pogledamo, dobili smo ga jedva, uz jedno "Svasta" od prodavacice. Da ne pricam sta su nam sve rekli kada smo pitali da li mogu da ga upale i ubace karticu da ga pogledamo.
I decko, i ja smo se pogubili i stvarno nismo znali sta da kazemo, sem da im pozelimo srecan rad i da odemo.
Zaista ne mogu da verujem da je neko zaposlio takve osobe, i da uopste, postoje tako neljubazni trgovci.
Inace, telefon sam odmah potom kupila u drugoj prodavnici.[/i]

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ako ti je za utehu,osvetila si im se na najbolji moguci nacin,losom reklamom...Inace nije ovo prvi put,cini mi se da se vec neko zalio na istu prodavnicu :dry:

Lekar(ka)
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 03:18

Post od Lekar(ka) »

Hvala... Znam... :D
Zasluzili su da ih na sva usta hvalim, pa cu to i raditi.

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno pominjanje poruke o sto karaktera! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Tvoj problem sto ne citas neke forume, na svakom forumu se svi zale na ovu prodavnicu... Svi imaju tako "lepa" iskustva sa njom...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ja uglavnom nikad nisam imao problema sa tim,cak su ponekad na njihovo insistiranje(ne u toj orange prodavnici) palili mob... i kako onda da ga ne kupim.... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Stele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Mar 2007. 00:41

Post od Stele »

Bio sam bas u toj prodavnici negde sredinom septembra sa drugaricom, ona je kupovala telefon, i bili su bas ljubazni.(telefon nismo kod njih uzeli). Mozda su se radnici promenili, a mozda smo mi naisli kad su bili nesto specijalno raspolozeni???

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

mali off.. ali ne znam staje u zadnje vreme, ljudi su toliko pogani, nekulturni, kao da trazis od njih djaba a ne da debelo platis

nedavno sam uzimao dig aparat, i pre policom koja je zakljucana u staklu stojim i trazim jedan aparat, ona meni otkljuca i izvadi ga, meni se nije svidela baterija jer je njegova a ne AA a ona ga vrati i zakljuca, ja reko cekaj malo, da vidim ostale a prodavacica se naljtu, ja reko de ovaj drugi izvadi a ona kaze sad smo gledali taj (konram koje ovde plavusa - ja ili ona) ..znaci bilo je preko 17 modela aparata a ja sam video samo 3.. sramota.

. tako i zamobilne telefone, ne razumiju si da upale svetlo a kamoli u mobitele a nama se nesto namrgode, kao njihov je ceo svet.. skoro svaki dan kazem da ne mogu nista dobit za svoje pare gde zivim.. kad se nesto razvali, otkaze u roku od poladana koliko ga imas pa kad ga vracas oni te gledaju koda si ga sutao.. hebo te tvoj telefon, kupit cu i tebe i tvoju radnju majmune..

kad nesto fali telefonu a nisi ga ni kupio, i ono kazes da neces odma te gleda i kaze: ufff.. trazi dlaku u jajetu a kad sam odbijao telefone s mreze, gleda u tebe bledao kao da hocu da na mobilnom ima mikrovalna.. neki dan uzimam karticu od 1GB i ja ono hocu da kupim a meni prodavacica izvadi neku kutiju puna kartica, onako, ko smece nabacano.. ja reko pa daj mi novu karticu kaze ona sve su nove ali ne dolaze u pakovanju nego ovako.. mislim se u sebi o Boze gde zivim

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

napalm death, tim karticama napakovanim u kutiju ne fali bas nista, imao sam i takvu, a sad imam sandisk koju sam dobio u originalnom pakovanju i nije nista bolja, niti brza (jedino veca :) )
Prodavnica ima toliko puno da uopste ne treba brinuti zbog tih neljubaznih prodavaca, jednostavno izadjes i odes u sledecu radnju, a kasnije ih ispljujes na forumu kako su i zasluzili
w810 + 8GB

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

djape48, ma ne zalim se ja kako stoje,.. kod mene su kartice nabacane jos gore nego je poenta da mi prodaje polovnu karticu kao noviu.. nije zapakovana i otkud da dznam da je koristena i koliko

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Razumem te, ali hocu da kazem da su to verovatno nove kartice i verovatno su izvadjenje iz pakovanja zbog lakseg svercovanja (vec pomenuto u temi o kutijama...). Pre nekih mesec dana sam bio u Mobilland-u, interesovao me memory stick od 4GB i trazio da ubacim karticu u mob, cisto da vidim hoce li je mob prepoznati. Prodavac je bio veoma usluzan i makazama otvorio originalno sandisk pakovanje (iako sam rekao da ne mora, jer nemam dovoljno para za karticu), a tu karticu je logicno kupio neko drugi bez originalnog pakovanja. Posle nedelju dana sam opet otisao u Mobilland i kupio neraspakovan memory stick od 4GB. Da mi prodavac nije dozvolio da isprobam karticu, ja bi otisao u neku drugu radnju, jeste da bih se verovatno nasetao, ali sve ima svoju cenu. "nismo mi tu zbog njih, vec oni zbog nas"
w810 + 8GB

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Moj drugar radi u svojoj radnji i treba malo shvatiti prodavce da vidite vi samo kakvi ljudi dolaze da kupuje (a ustvari nista ne kupi) itd ... Ja sam pre par godina kupovao karticu u PLato-u i tad sam nosio SX1 covek je otvorio sve kartice od 128 do 512 i na kraju sam uzeo 512 jer nisam bio siguran sta radi u SX1.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Moram da primetim da to sa probanjem telefona u poslednje vreme dosta njih ne dozvoljava, razlog je verovatno u tome što veoma veliki broj ljudi želi da proba telefon a neće da ga kupi. Na kraju prodavac da bi zaštitio svoju robu ne daje da se "pipa".

Ja nikako ne opravdavam nedozvoljavanje da se telefon barem dobije u ruku da čovek može da oseti težinu i uopšte sam telefon, paljenje već nije baš baš obavezno. Ali opet to je izbor i profesionalizam prodavca kako će da se postavi prema kupcu, i da li će da uspe da mu proda telefon "na nevidjeno".

Verujem da je i sam sajt donekle kriv, navikli ljudi da im kupac samo dodje po telefon, jer je već sve što ga interesuje video na sajtu. Savetujem da uradite ono što i svaki normalni kupac, odete u radnju gde ćete biti zadovoljni uslugom.

P.S. I sam sam jednom ušao u radnju koja je na sajtu, a gde me prodavci ne znaju, i upitao da mi daju neki telefon da pogledam, tj. za osobu koja je bila u mom prisustvu. Radnik je dao telefon, a na pitanje da li je problem da se upali na kratko onako oštro odgovorio NE, NE, NIKAKO. Uh, kako sam se naljutio bio.... ali opet, njegovo je pravo da mi ne da.

Ova tema ide pod ključ, jer ne mogu da dozvolim da se komentarišu radnje a nemam uvid u to da li je to istina.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Zaključana tema