Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
micila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 17:03

Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova

Post od micila »

Kako da promenim da mi poruke poslate bluetooth-om ili infrared-om stizu automatski na memorijsku karticu umesto u folder Received files koji se nalazi u memoriji telefona? Hvala unapred

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Menu>Messaging>Options>Settings>Other>Memory in Use> Memory Card
Kraj priche
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

micila
Novajlija
Novajlija

Post od micila »

Brate, posle Menu>Messaging>Options imam ponudjene samo opcije Message log, SIM messages i Memory status?

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Svaki veci fajl tel ce automatski da prebaci na memorijsku karticu, tj ako nemas mesta u tel onda fajl ide na karticu! Iz tel mozes sam da prebacis na karticu "move" i problem resen, bilo je reci o ovome vise puta!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

korki, ne bih rekla da si u pravu... :uhuh: ako na telefonu nema dovoljno mesta za prijem fajla piše ti da je memorija puna i dok god sam ne prebaciš prijem poruka na karticu neće telefon sam to auomatski da uradi... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Ninolina, ako je micila, pitao za SMS poruke onda nisam u pravu, jer kod ove nokie ne mozes da prebacis na karticu poruke, a ako se radi o fajlovima vecim od 6 mb onda tel automatski prebacuje na karticu, i napravi folder recieved files, ovo se meni jednom desilo pa zato mislim da je isto kod svih! Ako nije tako :cry:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

micila
Novajlija
Novajlija

Post od micila »

Poslao mi je drug 14 tema i 12 mi je smesteno u Received Files, a 2 nisu primljene jer nije vise imalo mesta u memoriji telefona. Pisalo je da je puna memorija, a da ne pricam koliko mi je spor bio telefon dok nisam premestio na karticu.

gilaxia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 09:36

Post od gilaxia »

mislim da je korki u pravu,imao sam 6233 i sve je uislo na memorijsku ako nema mesta u internoj :roll:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Potvrdjujem da je korki u pravu, do sada sam imao tacno 3 nokije 6233 pa sa sigurnoscu mogu da tvrdim da fajlovi primljeni preko bluetooth-a koji ne mogu da stanu na internu memoriju automatski idu direktno na memorijsku karticu.
Vec kod symbian telefona je drugacije tj. onako kako Ninolina i miodrage kazu, koju memoriju odaberes u podesavanjima na tu prima fajlove.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori