Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6233 - problem pri prijemu fajlova
Kako da promenim da mi poruke poslate bluetooth-om ili infrared-om stizu automatski na memorijsku karticu umesto u folder Received files koji se nalazi u memoriji telefona? Hvala unapred
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
korki, ne bih rekla da si u pravu...
ako na telefonu nema dovoljno mesta za prijem fajla piše ti da je memorija puna i dok god sam ne prebaciš prijem poruka na karticu neće telefon sam to auomatski da uradi... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, ako je micila, pitao za SMS poruke onda nisam u pravu, jer kod ove nokie ne mozes da prebacis na karticu poruke, a ako se radi o fajlovima vecim od 6 mb onda tel automatski prebacuje na karticu, i napravi folder recieved files, ovo se meni jednom desilo pa zato mislim da je isto kod svih! Ako nije tako 

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Potvrdjujem da je korki u pravu, do sada sam imao tacno 3 nokije 6233 pa sa sigurnoscu mogu da tvrdim da fajlovi primljeni preko bluetooth-a koji ne mogu da stanu na internu memoriju automatski idu direktno na memorijsku karticu.
Vec kod symbian telefona je drugacije tj. onako kako Ninolina i miodrage kazu, koju memoriju odaberes u podesavanjima na tu prima fajlove.
Vec kod symbian telefona je drugacije tj. onako kako Ninolina i miodrage kazu, koju memoriju odaberes u podesavanjima na tu prima fajlove.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo