7250 i 7250i
7250 i 7250i
Koja je razlika izme
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 31. Dec 2003. 11:53
- Kontakt:
Razlika je velika,iako su na prvi pogled veoma slicne.Npr nokia 7250i ima opciju za nocno snimanje fotografija sto je po meni velika prednost u odnosu na 7250.Razlika je jos i u tome sto na nokiji 7250i mozes dodati sliku ili fotografiju(snimljenu kamerom) uz neko ime iz imenika,tako da kad god te taj neko zove pojavi se njegova slika na ekranu.
Jedina mana (po meni) je veoma ruzna maska na Nokiji 7250i-neka bledunjava boja.(ali to nije problem moze se zamijeniti maska).Anyway,ako se razmisljas izmedju ova dva telefona,moj savjet je da uzmes Nokiju 7250i-mala je razlika u cijeni a dobijes bolji telefon.(nemoj se zeznut kao ja kad sam uzeo 7250 a mogao sam za malo vise para uzeti 7250i)
Jedina mana (po meni) je veoma ruzna maska na Nokiji 7250i-neka bledunjava boja.(ali to nije problem moze se zamijeniti maska).Anyway,ako se razmisljas izmedju ova dva telefona,moj savjet je da uzmes Nokiju 7250i-mala je razlika u cijeni a dobijes bolji telefon.(nemoj se zeznut kao ja kad sam uzeo 7250 a mogao sam za malo vise para uzeti 7250i)