prebacivanje kredita
prebacivanje kredita
Moram pod hitno da promenim broj,a na staroj kartici imam nesto manje od 6 hiljada dinara kredita. Da li je na bilo koji nacin moguce prebacivanje kredita sa starog na novi broj,posto ne zelim da koristim dve kartice niposto,a ne bih ni da bacim pare
? U pitanju je mts 064 pripejd. Hvala unapred

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Oni onda kupe za 200 din novu karticu pa jopet itd itd itd
Ma mislim da je mnogo jednostavnije rešenje da ako već uzmeš novu karticu nju koristiš a ovu ostaviš par meseci van telefona prestaće da te zivkaju.....
E sad ima tu i raznih finesa npr preusmeriš bezuslovno pozive na g.poštu čisto da te ne zivkaju džabaka ili možda zlobno svako malo ubaciš karticu tek da im stigne poruka da si dostupan pa je odmah izvadiš itd itd itd... mislim ako imaš želje i volje uz zrno kreativnosti ne treba ti korisnički da bi se rešio smarača
Ma mislim da je mnogo jednostavnije rešenje da ako već uzmeš novu karticu nju koristiš a ovu ostaviš par meseci van telefona prestaće da te zivkaju.....
E sad ima tu i raznih finesa npr preusmeriš bezuslovno pozive na g.poštu čisto da te ne zivkaju džabaka ili možda zlobno svako malo ubaciš karticu tek da im stigne poruka da si dostupan pa je odmah izvadiš itd itd itd... mislim ako imaš želje i volje uz zrno kreativnosti ne treba ti korisnički da bi se rešio smarača

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako znas ko su doticni ljudi, onda das oglasu novine sa sve njihovim brojevima telefona (tipa prodajem skodu fabiu, havarisanu, 2006. godiste, cena 1800 evra) Majstori ce da ih odvale od poziva.
Ili, kupis telefon sa blacklistingom i krenes da ubacujes sve koji te smaraju.

Ili, kupis telefon sa blacklistingom i krenes da ubacujes sve koji te smaraju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!