Kupio sam ovaj mob prije nekih 5 dana... Vec mu je pukla membrana na zvucniku (ali nemam pojma kako! Skoro i da nisam slusao muziku, a nije padao mob (nije ni imao kad!)) i tako... koji je to kvalitet!?...
Ponio sam ga u T-mobile, da prijavim kvar, tel su poslali na taiwan, stici ce za nekih 2 mjeseca! AAAAAaaaaaaaaaaaaaa
Da li je neko imao slicnih iskustava??
mozda si ga stavio ili bio u blizini glasne muzike tacnije pored veceh zvucnika i probio membranu....kakva bre membrana na zvucniku mogao sam ja da ti promenim i stavim original zvucnike htc za 10eur i resen problem kakvo slanje tmobilu-glupost sredio sam njihovih preko 100 htc telefona sa raznih mreza ...
od fletova do raznih gluposti,pozdrav.
Salju ga na Taiwan zato sto je tamo HTC servis, tj proizvodna linija. U Evropi verovatno jos nisu stigli da naprave servis, ili operater nije omogucio servis. Ovakvi uredji se obicno ne popravljaju vec ti daju novi.
igord, upravo tako! iako su mi prije neki dan rekli da nemaju vise tih uredjaja, danas su me zvali, i pronasli jedan novi, i dali mi ga. ja zadovoljan opet
e sad, molim vas, jer ne znam kako mi je pukla membrana na proslom uredjaju, sta ne treba da radim, da se to ne bi ponovilo i na ovom? kao sto rekoh, nisam pustao glasnu muziku, uredjaj nije padao..?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.