Ugovor na 12 meseci ?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Ugovor na 12 meseci ?

Post od sigi »

Dok je u zemljama u blizem i daljem okruzenju sa dalako vecim standardom i licnom materijalnom sigornoscu postpejd ugovor doasao do obaveze od 12 meseci.U nasoj zemlji u kojoj se nezna bas uvek sta donaosi dan a kaomoli sledece jutro :D , provajderi mobilne telefonije i dalje ljude obavezuju za ugovor od predugackih 24 meseca to jest dve pune godine ,nudeci im telefone koji za manje od 3 meseca nevrede ni polovinu svoje vrednosti a one koji su i bili nesto kada se potpisivao ugovor debelo i uz ne bas prihvatljive pakete zaracunavaju :( ,umesto da ih dele uz sve tarife jednako kad je vec ugovor na dve neizvesne godine .
Hoce li mt:s ,Telenor ili vip spustiti ugovornu obavezu na 12 meseci ili ce to ostati pusti snovi nasi dok nedodje neko cetvrti ili ce se desiti do kraja ove godine ?
Poslednja izmena od sigi u Čet, 10. Apr 2008. 01:32, izmenjeno 2 puta ukupno.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ostaće pusti snovi... možda i poslije četvrtog operatera.... možda se i četvrti uključi u ovu "akciju" prepisivanja cijena.... :disgust:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A Telenor?
Ali da ne kucam nista vise od toga, jer postoji mogucnost da nisam razumeo pitanje, s obzirom da ta mogucnost kod njega postoji vec poduze....
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

valjda je čovjek mislio na neke koliko-toliko normalne cijene :disgust:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ugovor na 12 meseci ,ko ce prvi ?
Hoce li mt:s ,Telenor ili vip spustiti ugovornu obavezu na 12 meseci ili ce to ostati pusti snovi nasi dok nedodje neko cetvrti ili ce se desiti do kraja ove godine ?
Sta je mislio ne znam, ali znam sta je pitao...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Lobachewsky napisao: Sta je mislio ne znam, ali znam sta je pitao...
prosto i jednostavno druze ko ce od nasa tri operatera prvi da ponudi ugovornu obavezu od 12 meseci ko sto je vec odavno u monogo bogtijim i stabilnijim drzavama :) :roll:
Poslednja izmena od sigi u Sre, 09. Apr 2008. 20:34, izmenjeno 1 put ukupno.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

telenor to ima odavno 8)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Ima znam ja ali ako uzimas telefon placas ga jos skuplje a to je toliko bezobrzno skupo,
ali kako ja sa svojom karticom sa pri predjem na post necu da manjam telefon eto imam neku nokia 1600 i meni je dobar opet moram da budem 24 meseca znaci za sve bez obzira ,mozda cak kad se prelazi sa post pejda da to bude i kao neka nagrada pogotovo za telenor jer ima ljudi koji imaju isti broj vec skoro 10 godina :roll:

Odgovori