Nokia 3510i - vibracija

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Everchosen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Apr 2008. 18:32

Nokia 3510i - vibracija

Post od Everchosen »

Jedna stvar me jako interesuje. Posedujem ovaj telefon niz godina, ali ne mogu sebi da objasnim ovaj fenomen: kada mi je telefon na punjacu, iskljuceni su zvukovi a ukljucena je vibracija, telefon jednostavno - nece da vibrira.. Zna li neko zasto?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Everchosen, to je već standardna stvar kod Nokia telefona (i kod većine drugih proizvođača), uvedena radi predostrožnosti. Recimo, da u toku punjenja zbog vibracije slučajno ne padne sa stola u kofu punu vode i tako napravi kuršlus, požar i šta god ti još padne napamet... ;)

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Motorola V3X koju sam posedovao pre neke dve godine je vibrirala i na punjaču, ali ni iz daleka jako kao bilo koja Nokia koju sam do sada imao, tako da je zaista trebalo da se uskladi oko 500 negativnih elemenata da bi telefon zbog vibracije pao sa bilo čega, a to je opet uzrokovalo da najmanje 100 puta ne čujem niti osetim telefon na količini buke koja odgovara šetnji kroz bulevar kralja Aleksandra. 3510i je najpouzdaniji telefon koji sam ja lično ikada "testirao", preporučio bih ti da ga ne menjaš dok ga ne polomiš u toliko delova da ne može više ni da se zalepi :lol: - a onda opet kupi drugi 3510i za 250 dinara, a ne neki "fensi", jer ti iz nekog kao iskustva pišem da ćeš se 99% sigurno pokajati i baciti pare bezveze, na neku bugarsko-moldavsku šabaniju koja će da se ubuđa posle tri meseca, sa originalnom maskom made in Mačvanski Prnjavor. Ako ti treba zadovoljavajuć fotoaparat, imaš ih od 100 eura a po kvalitetu fotografije su izmišljeni su za neku tamo N95 i tako opet ako ga polomiš uzmeš drugi i boli te uvo i opet si na dobitku, a ako kupiš neki fensi telefon, uvek mu izađe tona telefona kao konkurencija i uvek posle 3 meseca izađe bolji, kompaktniji, optimizovaniji, sa kvalitetnijom tehničkom podrškom :lol: . Da ne spominjem da se sam raspadne mnogo pre nego što ti ispadne. Vidiš kako "inostrani inženjeri" misle na sve ? Tuga. Šta sve čovek uradi da bi prešao granicu od 100 karaktera. :lol: Pozdrav.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja imam 3510i,i trese mi se na punjacu :| al doduse taj fon je preziveo ko zna koliko hiljada sati razgovora :lol: i padova i kupanja i letenja,i i dalje radi kao NOV! :D baterija.... 4 dana sa koriscenjem,prva :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Everchosen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Apr 2008. 18:32

Post od Everchosen »

Hvala na (vrlo ociglednom) objasnjenju :oops:
@grinskrin
Well said :) Dobra, stara "cigla" :)

Odgovori