Pojma nemam hoce li ovo nekom biti zanimljivo,ali da postujem svoje utiske.Posto teglim 3 fona sa sobom,obradovalo me kad sam u free shopu na Beckom aerodromu iskopao neku bt slushku koja podrzava vise uredjaja odjednom.Naravno da sam je pazario,60 evrica,ali rekoh hajde da probam.Full naziv je Emporium BT multi. Mala je i kul izgleda,mada bljesteca lampica moze da bude manja.ide direktno u uvce,ali ima opciju da joj se nakaci ram oko uveta.Funkcionise relativno jednostavno,upari se sa maksimum 3 uredjaja i zatim jednostavno,pomocu dva kratka klika seta aktivnu vvezu izmedju fonova.Jedan klik da prekines trenutnu BT vezu,i zatim 1,2 ili 3 brza klika da bi se spojila na odgovarajuci fon.Sve radi prosto i fino...
Ako nekog zanima izgled,mogao bih uskoro i slike da okacim.
Multi connection BT headset
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
araphel, ja sam tako nesto gledao u tehnomobilu,firma je plantronick i moze da se poveze sa najvise 2 uredjaja,cena joj je bila oko 45e...e sad mozda bi je i uzeo ali mi oni duduci iz tehnomobila nisu dali da vidim kako lezi i koliko je teska....
Btw mislim da joj je naziv multipoint bt.....
Ajd okaci slike posto me bas zanima....
Btw mislim da joj je naziv multipoint bt.....
Ajd okaci slike posto me bas zanima....
D500&E71
Ima Platronics nekoliko modela, i čak i ok izgledaju, za slične pare, za do 2 uređaja (što je meni sasvim dovoljno). Čak sam i razmišljao da uzmem eine komaten, ali prvo kola pa ćemo onda da se zezamo s tim
Kome treba adresa da ne reklamiram ovde, imaju 10ak modela svega i svačega. Od Logitecha, Platronicsa, i Nokie, do Canyona.

Kome treba adresa da ne reklamiram ovde, imaju 10ak modela svega i svačega. Od Logitecha, Platronicsa, i Nokie, do Canyona.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO