BT slusalica

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

BT slusalica

Post od janka_88 »

Planiram ovih dana da kupim sebi BT slusalicu (nebi dao neke vece pare) i posto nisam imao iskustva sa ovim prije pa me zanima jedna stvar. Nasao sam neku za 25 eura proizvodjac Nokia i sve to stoji i vjerovatno cu tu i uzeti ali me zanima koja moze biti razlika izmedju te slusalice i jedne od 80 eura koju isto Nokia proizvodi??? I da li se isplati davati vise para jer nesto pretjerano puno i ne pricam a najpotrebnija mi je kad vozim jer su kazne boli glava...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja sam uzeo neku mustek koja je takvo sranje da se to ne moze opisati :x platih je 30-40eur ne secjam se sad i to na preporuku prodavca... i to posle recimo pola sata nosenja tako zulja da je to ne moguce nositi, kvalitet zvuka je odlican ali se posle nekog vremena sama diskonektuje i ona je potrebno ponovo konektovati pritiskom na dugme, kada se automatski aktivira i poziv na glas.. kvalitet izrade je nula sve krcka i skripi

po meni se definitivno isplati dati neki malo veci kes za BT slusalicu ja planiram da uzmem Logitech one su najbolje a kostaju nekih 50ak evra

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pa opet nebi ja ni uzimao nesto drugo osim tih sto Nokia proizvodi pa mislim da ne mogu biti ni lose i da zuljaju pa cak i te jeftinije. Meni bi bilo bitno samo da ne zulja nakon kraceg koristenja i da se dobro cuje tokom razgovora. I vidio sam i da ih ima kracih i duzih, da li to utice na razgovor kad ja pricam, i da li ce biti problema da me sagovornik cuje ako je kraca slusalica? Poz

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

janka_88, meni je extra ona bluetooth slusalica sto dolazi sa 8800. Mislim da je BH-801, ali nisam siguran.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

a cena? prava sitnica, nije ispod 100e :wink:

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Zbog cega ne mogu da uparim Touch Pro i Nokia BH-207? Nije valjda da moze samo na Nokia telefone?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ovaj.... imas temu, istu ovakvu, odmah ispod tvoje :? madness99 se pita i pise stvarno svasta :) :) :) :) :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od blaster90 »

Video sam temu, ali on trazi savet o kupovini a ja sam je vec kupio. A i nisam nasao nista sto bi mi pomoglo...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

blaster90, sumnjam da moze da se poveze samo sa Nokia telefonima. Preptpostavljam da si tacno odradio proceduru "uparivanja" prema korisnickom uputstvu http://nds1.nokia.com/files/support/apa ... _UG_en.pdf?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

blaster90, mislio sam na janku, ne na tebe :) nismo se razumeli. Inace trebalo bi da rade normalno... Osim ako Nokia nije ugradila neki poseban bluetooth u svoje sluske i mob, sto... ne verujem da je slucaj :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od blaster90 »

Na N73 se povezuje sasvim normalno, a Touch Pro je ne vidi.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima slusalica koje se ne vide. Recimo, moj ortak ima N95 8GB i 6280. Kupio je BH-800 Nokijine sluske, i sa svim zivim telefonima sa kojima je isprobao (a isprobao je 15-ak, od razlicitih proizvodjacha) sluskica radi savrsheno, sa N95 8GB netje ni da chuje. Pisao je i Nokiji, i oni su mu rekli da znaju taj problem, i da ce gledati da ga reshe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Dešava se sa slušalicam svašta,i to nažalost,barem po mom iskustvu,problema uvek ima više sa firmiranim proizvođačima,ili samim proizvođačima telefona...prosto nemam pojma zašto.ja sam svojevremeno pisao u nekoj temi o mojoj BT Multi slušalici,neka firma Emporium ili tako neka glupost je u pitanju....i evo je savršeno radi!

blaster90, Ima neka caka kod WINMOB za neke bluetooth uređaje,probaću da se setim šta je....znam da je i mene Jabra zezala sa JasJam-om,ali da me ubiješ,ne mogu se setiti kako sam rešio,nešto sa uparivanjem neka caka,pa je posle dodam u trusted devices....pazi i na ovo:nekad na sluškama hoće da omaši to stavljanje u Pairing Mode....E,eto setih se.Kod mene je sa JasJam i jabrom morala sluška skroz da se resetuje,pa da se od početka stavlja u pairing mode,i onda u Trusted Devices,i tako je radilo....

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od blaster90 »

Problem sam resio tako sto sam taster na slusalici drzao jos par sekundi nakon paljenja iste, zatim sam na telefonu pretrazio nove uredjaje i voala...

Hvala svima!

Odgovori