Predlog za telefon sa preklopom

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Predlog za telefon sa preklopom

Post od outlaw »

Narode, treba mi pomoc.

Treba kevi da kupim telefon za Novu godinu, ali ne znam koji. Ona voli telefone sa preklopom i jedino sto je bitno to je ekran u boji i sto bolja baterija (ne treba ni BT, nista...)

Imala je do sada Samsung T100 kog je sa'ranila, a sada muci muku sa Motorolom V600 (imate thread u Motorolinoj sobi).

Sta da radim? Dajte predloge, fala! :D
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

Evo sad gledam na sajtu Samsung E330, sta mislite o ovom fonu? I cifra mu je prihvatljiva <250e... Kakav je prijem, baterija, softver...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Moj predlog: ako trazis nesto za manje para - Samsung X450... Mali, lep, preklop, super unutrasnji displej... a sve to za zaista malo para (135e).
E330 je takodje lep foncic za zene i nije los izbor. Ako pretendujes na tu cenovnu grupu (220-250e), tu imas onda jos gomilu dobrih i slicnih telefona...
Ako pod terminom "muke" mislis na glupav softver i komplikovane menije, tu jedino Nokia ljudski radi posao - svi ostali ga iskomplikovase... Ali Nokia jos uvek nema neki "zenski" preklop fon.
Sto se tice kupovine, zene telefone kupuju prema dizajnu (izgledu), zato povedi neko zensko u kupovinu da ona odabere neki preklopni fon za lovu koju imas i neces mnogo pogresiti... Zene (vecinu, cast izuzecima) teh. specifikacije uopste ne interesuju.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

isto mislim da je x450 odlican telefon, cena je ok dizajn je na mestu....
pem da bih se ja mozda odlucio i za motorolu v600, mnogo mi se svidja

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Samsung bez kamere na preklop najbolja opcija je s500, jer ima spoljni displej na kome vidiš ko zove, sat isl.

Samsung sa kamerom e700, najjači izbor, ili za žene p510 vrlo interesantan model zbog načina otvaranja.

Kod telefona na preklop veoma je bitno da ima spoljni displej na kome se vide osnovni podaci, zbog lakoće korištenj, vrlo je nezgodno otvarati ga za sve ( npr. da vidiš koliko je sati, dali je bilo poziva, poruka...)

Što se tiče samsunga baterija je kod svih modela slična,prosječna.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Uzmi joj 7200 ili 2650 i neces se pokajati.. ne volim samsung preklope nikako... al nikako... flat kabl ko da od kamena prave...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ako mora mali telefon u tom nekom smislu.. bolje uzmi slider kuciste (7650, sl55, i sl) jer je tu opterecenje na kablu mnogo manje...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

A shto ti toliko smeta flet cabl...shta ti je skrivio pa ga toliko mrzish.... :?: :?:
za fon moze sl55,x450je fin fon..,mozda x460..hmm... :roll: :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Nije mi nista skrivio, ali samsung flat cablovi na svim telefonima crkavaju kao ludi jer jako nekvalitetno rade preklop. Naravno ima slucajeva da ljudima sluzi godinama ok, ali vecina ne. Recimo cuveni a800 je jedno vreme bio telefon koji je u garantnom roku od godinu dana u 70% slucajeva vracan na servis, mnogi su prestali davati garanciju na njega i sl. Situacija nije mnogo bolja ni sa drugim samsung telefonima, pa ni motorolom koja je nekad bila ideal trajnosti.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne znam shta su ti ljudi radili sa tim fonovima... :evil: kako ja nikad nisam imao takvih problema(otishao mi je flet jedino na e700 ali ne od otvaranja vec zato shto sam mu ishchupao ekran u padu...) bash su usavrshili fletove da se nekidaju od otvaranja/zatvaranja...jesi li nekad video kako izgleda gde je flet....cak mislim da je i miskoni rekao da je jako teshko ga pokidati.... :roll:
Ako su neshto izuchili onda je to preklop...a i ti si nashao A800 ejjj fon nije ni u boji....reci mi da li si imao problema sa fletom na nekom novijem samsungu...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Nije stvar kidanja vec lomljenja.
Bilo je problema i E100, P510 i sl modelima.
Sta mislis sto su masovno presli na slider kucista? :)

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Flat kabl zna da se zezne, ali nije to tako česta pojava na novijim modelima, mislim poslije samsunga e700 kojeg sam i sam imao.

Srbin je u pravu (iako malo paranoičan po pitanju preklopa ha :D ), i ja mislim da je slide bolja opcija, ali i on se kvari, imam dosta reklamacija na e800 samsung

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Malo paranoican? :)
Mnogo paranoican.. to je bre osteljivo.. to se lomi... a meni kako telefoni lete i ispadaju to ne bi potrajalo par dana :)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Onda sam ja jos paranoicniji po tom pitanju: uopste mi se ne svidjaju ti preklop - klizni telefoni (izuzev Nokie 7650)... Vreme je pokazalo da je fon "iz jednog komada" najrobusnija konstrukcija...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Po meni najbolje je da sacekas jos koji dan i pogledas Siemens SL65. Moja keva ga ima, telefon je stvarno odlican. Ima mane, kao i svaki siemens, ali je mnogo dobar. To je sto se tice slider telefona (ili mozda Samsung E800, ako imas para) , a na preklop, nisam ni ja neki ljubitelj, iskreno ne volim ih, ali ako bas mora preklop po meni je najbolji samsung e600, nisam ga video, ali sam cuo da je dobar, ima vga kameru, odlican display.... i da ne nabrajam, isto kao i ostali telefoni iz samsunga. Pa ti sad odluci :?: :!:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ni meni se ne svidjaju , mada sam voleo 7650, ali su daleko izdrzljiviji od klasicnog preklopa, posebno sto se flat kabla tice jer se on ne lomi previse kao kod klasicnog preklopa

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Znam, ja sam imao Samsung E710 i imao sam bas taj problem da sam zeznuo flat kabal, a sto je najgore, bio je pod garancijom, i nisu uvazili jer kao spada u "fizicki izazvane" kvarove

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

To je to.. tako su isto prestali davati na mnoge samsunge garanciju radnje.. lepo ti da garanciju ali u njoj stoji da ti se za takve stvari ne uvazava.. pa sta ce da ode ako nece to ? :)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Jedno znam, a to je da vise sigurno necu kupovati telefone na preklop, jer sam se dobro opeko, i sad ostajem veran nokiji i symbianu :mrgreen:

Odgovori