Pozicioniranje

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Pozicioniranje

Post od gajic_ivan »

(www.mts064.telekom.yu) Lokacijski servisi omogućavaju korisnicima da na osnovu pozicije na kojoj se nalaze na svom mobilnom telefonu dobijaju informacije o objektima ili osobama u njihovoj blizini ili im omogućavaju da učestvuju u nekoj od virtuelnih igara u realnom prostoru.

Mobilna telefonija Srbije sredinom decembra 2004. godine lansirala je prva dva lokacijska servisa na teritoriji Srbije: Blizu mene i Ortak lokator.

U promotivnom periodu ove usluge će biti besplatne, odnosno naplaćivaće se samo inicijalne SMS poruke (poslate kao zahtev) i GPRS saobraćaj ukoliko se usluga koristi preko WAP portala Mobilne telefonije Srbije....

Ovaj Mobtel me stvarno nervira, MTS ga uvek pretekne u uvodjenju novih zezalica. Valjda ce sad oni biti pametni pa prvi uvesti PTT (push-to-talk ili voki-toki)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

iako koristim telekom i obozavam ga ovo je prva usluga koju je telekom uveo pre mobtela, i uopste nisam zadovoljan njom jer neradi

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

?! Mts pretekne?!
Svaki put je mobtel prvi pa cak i za onaj mtsclub mesec dana pre toga je 063 uveo isto takvu neku foru

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

MA da je mesec dana, mnogo ranije je to uveo mobtel, secam se da sam citao mobi club magazin na moru u avgustu i dobio onu karticu, sad vec ima popust svuda! A i nagrade su bolje u mobtelu, nikad nece mts da pretekne mobtel!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Do sad je mozda i imao sanse.. 2005 istice monopol.. bice nadam se pozitivna ludnica oko svega toga :)

Odgovori