Pomoć oko SE Z770i

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Nele81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 03:45

Pomoć oko SE Z770i

Post od Nele81 »

Potrebno mi je konfigurisanje za gprs,mms...model SE Z770i,korisnik sam telekom mreže i neuspevam nikako da podesim parametre,nemam nigde uputstvo na netu a ni sami operateri nisu mogli da mi pomognu :smutny:
evo jedan primer-kada mi pošalju instalacionu poruku za gprs dobijem sledeće''provera indetiteta nije uspela,podešavanja odbačena'' :? Ako neko zna u čemu je problem molio bih za pomoć....Hvala unapred

Nele81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 03:45

Post od Nele81 »

Pošto vidim izgleda da mi nema pomoći u vezi ovog problema a da nebi otvarao novu temu dali mi neko može objasniti zašto nemogu ni jedan video klip u AVI,MPEG i WMV video formatu da otvorim na telefonu...inače video klipove prebacujem sa računara na telefon putem bluetooth veze :(

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Pa trebas da instaliras neki program u telefon da bi pustio neki film,na primer smart movie ili core player.Imas sve u ovoj temi pa procitaj!
viewtopic.php?t=843&postdays=0&postorder=asc&start=0
Samsung Galaxy S3 I9300

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Dule87, SE Z770i nije symbian telefon tako da se na njega ne mogu instalirati smart movie ili core player.
Nele81,koristi neki video konverter da bi prebacio avi u 3gp/mp4 video ili probaj KD player. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Odgovori