E 'vako stoje stvari, vec godinu i 3 meseca nosam N95 8GB, sinoc sam kod druga spazio N85 i malo cacnuo. Ok telefon u principu isti, samo manje i drugacije pakovanje. E to pakovanje mene privlaci, koliko mi se cini tanji je podosta i skroz drugaciji pruza osecaj u ruci, zato sam mislio da zamenim n95icu za njega.
Nisam puno trazio i citao o njemu, zanima me najvise da li krcka ona plastika posle mesec,dva ,tri... i koliko drzi baterija. Takodje i razlike u kameri u odnosu na n95 i n82. Onda koje su razlike izmedju oled i tft ekrana, oled mi deluje zivopisnije cini mi se da ima bolji kontrast. evo poredjenja i na gsmareni
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2496
N85 vs N95 8GB ?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Stefan33, Na tvom mestu ne bih menjao,nista ne dobijas spektakularno osim mozda nekog licnog osecaja da si nesto "novo" dobio.Ako te je N95 smorio bolje skupi kes i "pucaj" na nesto novije sa vise razlike izmedju starog i novog telefona. (Hahaha jesam konfuzan)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Stefan33, moje misljenje je da se ne ispalti zamena,jedino ako ti n95 nijebas bas izubijan,pa hoces umesto maske njega citavog da zamenis...ako ces da menjas za neki po dimenzijama manji telefon onda obrati paznju na n79 ili tako nesto,jer razlike u dimenzijama izmedju n95 i n85 nisu preterane (mada ne sporim da postoje)
D500&E71