zip za symbian
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
zip za symbian
Cesto imam problema sa manjkom memorije. Pa mi je palo na pamet da li postoji neki program za nesto kao zipovanje.Cuo sam da postoi nesto tako za p900/800/910.Pa da li postoji za n-gage?
Black Sabbath!!!
Postoje, i to u dve varijante:
- programi koji komprimuju fajlove i
- programi koji komprimuju aplikacije (programe)
Od prvih najpoznatiji je "Zipman" (radi sa .zip i .rar datotekama (uz instalaciju malog programčića "zakrpe")), dok su u drugoj grupi "Stacker" i "Space Doubler"...
Obe varijante štede i do 50% memorijskog prostora (zavisno od toga kakvi se fajlovi komprimuju)...
- programi koji komprimuju fajlove i
- programi koji komprimuju aplikacije (programe)
Od prvih najpoznatiji je "Zipman" (radi sa .zip i .rar datotekama (uz instalaciju malog programčića "zakrpe")), dok su u drugoj grupi "Stacker" i "Space Doubler"...
Obe varijante štede i do 50% memorijskog prostora (zavisno od toga kakvi se fajlovi komprimuju)...