Koju SDHC mem. karticu kupiti?
Koju SDHC mem. karticu kupiti?
Razmisljam se da kupim SDHC mem. karticu class6 ali ne znam da li da uzmem Kingston ili Transcend!?
Da li imate ikakvog iskustva sa ovim karticama i koja je bolja kupovina sto se tice pouzdanosti?
Da li imate ikakvog iskustva sa ovim karticama i koja je bolja kupovina sto se tice pouzdanosti?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Od pre par meseci koristim Transcend TS8GUSDHC6 u mojoj N82-ojci i kartica radi odlicno,napunjena je 50% a brzina tel je ista kao i sa Nokijinom 2G karticom...
Ako ti treba adresa gde sam je uzeo(povoljno),vici na P.M.
A za Kingston sam procitao ovde na forumu da se i nije nesto pokazala u radu na Nokia tel.
Ako ti treba adresa gde sam je uzeo(povoljno),vici na P.M.
A za Kingston sam procitao ovde na forumu da se i nije nesto pokazala u radu na Nokia tel.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Fox, hvala na odgovoru!
Trenutna kupovina kartice nije namenjena mobilnom telefonu ali ako se predoimislim zavrsice u mojoj N82!
Trenutno mi nije potrebna adresa jer bi tu karticu trebao dobiti u paketu sa jos nekim uredjajem, samo se trebam odluciti koju karticu da uzmem i zato pitam koja je pouzdanija - generalno gledano.
Trenutna kupovina kartice nije namenjena mobilnom telefonu ali ako se predoimislim zavrsice u mojoj N82!

Trenutno mi nije potrebna adresa jer bi tu karticu trebao dobiti u paketu sa jos nekim uredjajem, samo se trebam odluciti koju karticu da uzmem i zato pitam koja je pouzdanija - generalno gledano.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
I ja cuh tu konstataciju da je Transcend vrlo ok, cak sta vise jedan od najpouzdanijih na nasem trzistu. A ako mozes, uzmi tu class6 .
Mada je izasla i class10 ali ko zna po kojoj ceni.
http://www.pcfoto.biz/jos-brze-sdhc-class10
Mada je izasla i class10 ali ko zna po kojoj ceni.
http://www.pcfoto.biz/jos-brze-sdhc-class10
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
To uopste nije tacno... koristim Kingston karticu od 4 BG na n82 i extra radi nikada nemam problema da mi se recimo izgubi kontakt ili nesto slicno a to mi se desavalo sa karticom koju sam dobio uz fon , Nokijinu neku valjda fabricku od 2 BG......Fox napisao: A za Kingston sam procitao ovde na forumu da se i nije nesto pokazala u radu na Nokia tel.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
IDzO, znaci apsolutna preporuka za karticu koju proizvodi firma Sillicon Power,iz iskustva ti kazem da je bolja i od Kingstona i Sandiska i Transcenda.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala svima na odgovorima! 
U ovoj turi dolazi Transcend, a posto ce trebati jos jedna kartica onda cu naci jos neku koja je na dobrom glasu!
vlada1970, da, da citao sam za te 10-ke ali posto mi nije potrebna ta brzina tih najnovijih stvarcica.
Sale_M, potrazicu i te kartice i prelistacu neki review o njima cisto da se malo bolje upoznamo.
Ove nisu lose kartice: SanDisk SDHC Extreme III 8GB samo je 90e!

U ovoj turi dolazi Transcend, a posto ce trebati jos jedna kartica onda cu naci jos neku koja je na dobrom glasu!

vlada1970, da, da citao sam za te 10-ke ali posto mi nije potrebna ta brzina tih najnovijih stvarcica.
Sale_M, potrazicu i te kartice i prelistacu neki review o njima cisto da se malo bolje upoznamo.
Ove nisu lose kartice: SanDisk SDHC Extreme III 8GB samo je 90e!