Da li neko zna koliku najvecu memorijsku karticu podrzava SE z1010?Koliko zauzima film koji je smanjen tako da se prebaci na ekran mobilnog telefona?molim za odgovor
Koliko ja znam maximum mu je 128 mb, nisam cuo da je nekom radila veca kartica, mislim da je ovako ali uzmi sa dozom rezerve!
A film, pa zavisi od duzine filma!
Po meni najbolji program za kompresovanje filmova za SE telefone (kod mene s700) je program PVAuthor (mogu da ti posaljem preko mail-a ako hoces). Serija simsonovih od 225 mb na kompu kompresovana ispadne oko 25, a kvalitet je odlican. znaci 700mb film ispadne oko 65-70mb sto stvarno nije mnogo...
Da li neko moze da kaze gde ima u Beogradu da se kupe memorijske kartice za s700?Ako ne moze da kaze na forumu neka ostavi adresu pa cu pitati preko e-poste.
hvala,znaci ako kupim karticu od 128 mb moci cu da stavim jedan dobar film i ostace mi dovoljno,cak i previse mesta za ostale stvarcice ,ali jedini problem je sto se u crnoj gori teshko nalaze te kartice ,da li mi neko moze reci koliko kartica od 128 mb za z1010 kosta u beogradu?
moze li neko da mi kaze koliko kosta memory stick duo kartica u bg?ako ne znate koliko od prilike?i ako nekome nije tesko neka napise ovako 32 mb tolko eura,64 mb tolko eura,128 mb tolko eura...makar i od prilike.hvala
Jako ali jako tesko ces naci 256 a i sad sam citao ponovo na mr i jos nekim sajtovima, pricaju neki likovi da moze veca od 128 na s700i i z1010 ali niko nije probao a moderatori kazu da ne moze... A s700 kad mu napunis ms duo do kraja malo uspori...
Probao sam 256mb, radi normalno, izuzev kod slika i animacija, ako imaš puno foldera, a i slika u njemu onda je toliko spor da je to ne izdrživo, ustvari on radi ali ne može postići normalnu brzinu, mislim da je do softvera.
Da, da to je do softvera, ali meni uspori i na 128, mogu misliti kako bi bilo sa necim vecim, tehnicki je ocigledno da moze, isti standard...ali softver ga zeza! zato sam ja i rekao da ce novijim verzijama to biti ispravljeno, ako se secas u pocetku threada o s700 ako se ne varam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.