telenor prenesi?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

telenor prenesi?

Post od darkooni »

razmisljam da predjem na post paid ponovo.bio sam 2god kod telekoma jos dok su i oni imali uslugu prenesi ali su je ukinuli i sada sam vec god dana na dopunu..
moje pitanje je:da li kod prenesi telenora mogu da dodam tarifni dodatak dodaj sms?
imam oprecne informacije u call centru kazu ne,ovde kod etfa na bulevaru u bg kazu da..
ko je tu lud?
ima li neko iskustva sa tim?
hteo bih da uzmem prenesi 150 i da dodam 400sms to mi je nekako najbolja varijanta barem deluje tako a da ne bude preko 1000din
hvala

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Koliko ja znam, taj tarifni dodatak ne moze da se aktivira na Prenesi paketima. Tako je bar bilo do sad, jer ti vec dobijas odredjen broj besplatnih poruka u okviru pretplate. Ima logike, mada bi opet puno znacilo jednom broju korisnika da mogu da koriste i dodatak.
iPhone 4 16GB SIM Free

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ne može sudeći prema sajtu.
"Dodaj SMS" tarifni dodatak mogu uključiti korisnici tarifnih paketa: Jedna cena, Moje vreme i Više priče.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=3468

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

:( pa to je njesra tesko ako ne moze a ova kombinacija bi bila extra,150 minuta je taman ali mi je malo poruka a posle je sms 2.5 din.a da koristim vise kartica to mi je smaranje vucem dva aparata..a prenesi 325 je puno 1300din pretplata,mnogo:( a opet malo sms:(

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Najbolje da Đus odgovori iz prve ruke je l' može ili ne. :D

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

darkooni napisao:...........ova kombinacija bi bila extra,150 minuta je taman ali mi je malo poruka a posle je sms 2.5 din...........
Uopste nije cudno da ne moze. Sve je to lepo proracunato od strane provajdera. Nista nije slucajno. Nemoj da te cudi.

Kombinacija koja bi tebi odgovarala je stvarno ovo sto kazes, ali tu onda provajder ne bi imao zaradu onoliku koliku je planirao ( ili bolje mogucnost vece zarade ako se ti zaletis pa saljes sms-ove po ceni od 2,5 din a mrzi te da menjas brojeve u fonu ) i zato ne da mogucnost na prenesi tarifi da se dopune sms-ovi.

Prvo profit, pa onda udovoljavanje gradjanima = deviza svih trgovaca. 8)

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Pa zar im nije bolje da to omoguce, nego da ovako ljudi koriste i pomocnu karticu (verovatno 066 prepaid) i donose profit drugom operateru... Inace uvek pazim da ne prekoracim poruke, a verujem da tako radi mnogo ljudi, jer cena sms-a stvarno nije mala, sto je sa druge strane i razumljivo jer je paket zaista povoljan za razgovore.
Jos jedna cudna stvar je sto ja na Prenesi paketu na *111# medju tarifnim dodacima imam opcije Dodaj SMS (koji zvanicno ne mogu da aktiviram) i Omiljeni broj, a nemam Dodaj internet (koji mogu da aktiviram)...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

He, he... :D Ovde smo mi "mt:s-ovci" u prednosti. Na MIX-u se mogu aktivirati dodaci, sto je veoma cool 8) , jer meni je malo onih 150 sms-a iz pretplate, a minuta mi je sasvim dovoljno, pa sam aktivirao dodatak za jos 120 poruka za 90 din + porezi.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

mezzano kako se aktivita taj dodatak
ako nije tajna :oops: ;)

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

To je vrlo teško odgovoriti. Teoretski se aktivira slanjem poruke na određen broj, a praktično, moraš se svađati pola sata sa operaterom da bi ti uključili ručno. :D

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

Poruke nemogu da se dodaju na prenesi pakete.Mene je to užasno smorilo kad sam prešao na telenor.Sad sam se već navikao. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tako je, MIX paket moze da aktivira sve tarifne dodatke koje ima Telekom - Dodaj minute, SMS i DATA. Mene jedino nervira sto je dodaj DATA basnoslovno skup,a bas bih da imam jedno 100 MB za iPhoneta, tek onako....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Daddy Yankee, ja se nisam svadjao. Nazvao sam, rekao koji dodatak zelim, operater mi je ljubazno rekao da ce mi biti aktiviran u roku od 24h, ali da ih ponovo pozovem i proverim da li je aktiviran. Kako me mrzelo da cekam, postavio sam pitanje moderatoru na modo forumu, i rekli su mi da je aktiviran, kao sto je i bio. 8)
Slazem se miodrage, mnogo je skup DATA dodatak. Ja sam ga koristio dok telenor nije izbacio dodatke za pripejd, koj su 10x jeftiniji.

Sve o dodacima za postpejd na mt:s-u http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

Odgovori