Pade mi na pamet posto sam/cu biti neko vreme daleko od kompa. Dakle Rapidshare, Megaupload itd "hosteri", da li je moguce ista odatle skinuti direktno na mob. Koje su mobile browser mogucnosti, negde sam mislim video da postoje posebne app za to ali samo za "premium" iliti placene naloge. Ako je sve ovo glupo neka mods izbrisu.
pozz
Valjda svi browser-i koji imaju podrsku za flash mogu da skidaju preko pomenutih sajtova, jer je za ono odbrojavanje potreban flash koliko ja znam. Ispravite me ako gresim.
To je i meni prvo palo na pamet, flash podrska za browser, znaci to sigurno "radi"
Ono sto me "plasi" je da sam vec probao RS download (fajl bez ogranicenja) i skinuo mi je nesto bezveze, 10 puta memorijski manje, jbg nisam u situaciji da vidim tacno sta. Pisite iskustva
Vlada Zem, meni se to desavalo preko hotfile i to na kompu pre nekog vremena, pa sam batalio isti. I dan danas ne znam zbog cega, eto tako mu odjednom doslo, a pre toga radilo bez greske. Probaj neki drugi browser ako ima za android ili drugi fajl.
Probano jos pre 2 godine sa N82 i fercera bez problema ali uz Operu symbian recimo 8.65,ide bez problema,a probao i sa UCWEB browserom i nikakvih problema nije bilo.Jednom sam preko Opere skinuo citav film od 700mb
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ok, kod mene ne radi na fabricbrowser, pocne download i izbaci neka "objasnjenja", da ne smaram sad, nije ni bitno.
Posto vecina sajtova trazi te neke sekunde da isteknu, znaci na vasim "browsers" se posle isteka pojavi download opcija i to je to?
pozz
Nikola031, hvala na brzom odgovoru Kod tebe je "Opera mobile" za koju nisam znao da uopste podrzava "flash" i cija bi 10-ka trebala uskoro da izadje za Android. Thanks
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.