Nokia 6680 vs SE k750 vs SE w800 vs Se Z800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 23:54
Kontakt:

Nokia 6680 vs SE k750 vs SE w800 vs Se Z800

Post od Shakal »

Sta uzeti Nokia 6680 vs SE k750 vs SE w800 vs Se Z800 neki kazu da ce k750 razbiti nokij , jel k750 ima neki OS na sebi , zanimam me vase misljenje , sta je najbolje uzeti ?
Telefon je za zensku osobu.

thx !

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

A da pričekamo da ih vidimo? Šta da uzmeš kad još ništa nije u prodaji?
Strpljenje, strpljenje...

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

k750 nece imati os koliko ja znam :roll: . Nije provereno. A od ovih telefona ja bi uzeo w800, naravno kad izadje. :P
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jos ne postoji nijedan SE telefon( sem P serije) koji ima symbian... pa tako ni k750i ni w800, ni z800 nemaju... sto ne znaci da nece biti takvih telefona, ali jos nisu najavljeni... :wink:
A ne kapiram sto da ne pricamo... pa ljudi hoce da vide sta je najbolje i da se odluce, a ne izlaze ti telefoni za dve godine, nego za dva meseca... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Ja sam generalno za nokiju, pa cu se i u ovom sluchaju opredeliti za nju (tj. 6680). Iako josh nije stigao, mislim da telefon stvarno obecava...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Shakal »

I ja isto mislim da je NOKIA 6680 najbolji izbor ali SONY ERICSSON k750 izgleda dosta solidno i moze da konkurise nokiji , jel ima neko mozda iskustva sa 6680 ili sa nekim od ovih ostaliha sonyericssona .

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

6680 jos uvek nije izasla :mrgreen: . I ona nije los izbor. Ima Symbian to mi se svidja a k750 i w800 ga nemaju :( .
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa ako je za zensku osobu, onda bolje uzmi neki ne-Symbian fon, najvise zbog izgleda, jer su svi Symbian mobovi veliki... :roll: Ono, ako joj trebaju bas razni programi i to, onda 6680, mada ja jos nisam naisao na neku zenu mobil-manijaka. :mrgreen:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa prvo, u pravu je Zlivan, treba sacekati.

A ti si opet pokrenuo temu sa telefonima koju su pravljeni za razlicite vrste ljudi kao:

Nokia 6680---symbian telefon za poslovne korisnike sa kvalitetnom kamerom, brzim CPU-om, gomilom programa i igara, video call....

SE k750---extra NE symbian telefon, ubedljivo najbolji od svih NE symbian telefona...2mpx kamera, savrsen mp3, odlican ekran...

SE W800---telefon za mlade sa dubljim dzepom :mrgreen: , ubedljivo najbolji mp3, ista kamera kao u k750, u paketu se dobija 512 MB sto je stvarno fascinantno...

E sad, moj licni izbor bio bi 6680 zbog symbian-a, ali ako ti treba zabava onda k750 ili jos bolje w800.

Mislim, sve je ovo napamet prica jer moram da vidim neki telefon pre nego sto se izjasnim o njemu, ali ajde kad si vec pokrenuo temu :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :|

P.S. Tristota PORUKA!!!

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

jel ima neko mozda iskustva sa 6680 ili sa nekim od ovih ostaliha sonyericssona .
Ima, baje iz Nokaje i SE, kao i Eldar Murtazin i još par privilegovanih. Džaba priče da telefoni još nisu izašli...
Specifikacije svih pomenutih telefona smo videli, ali je potreban i direktan kontakt da bi čovek doneo konačnu odluku, a kamoli delio savete i preporuke.
A i generička pitanja tipa "Šta za žensku osobu?" su najblaže rečeno besmislena. Kao da su sve žene potpuno iste i retardirane pa možemo opušteno da preporučujemo, bez potrebe da znamo išta o njima, njihovim ukusima i potrebama. Isto naravno važi i za muškarce.
Gluposti.

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Shakal »

Ma to da je za zensku osobu sam napisao u brzini , telefon necu da kupim ja nego jedna devojka koja uopste nije retaridirana , naravno da nista nemoze da se odlucuje dok se telefoni nevide i uzivo i dok se necuju prva iskustva.

Odgovori