Problem sa internetom

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Stevee
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 23. Jun 2010. 01:09

Problem sa internetom

Post od Stevee »

Dakle, imam HTC Magic mobilni telefon i cesto mi se javlja newireless potreba za istim, medjutim u celoj prici ima jedan problem .
Mozda i gresim , neka mi Bog 'prosti ako je kleveta neopravdana, ali ljudi iz Vip-a su nevidjene lopuze
O cemu se radi, posto eto igrom slucaja moji nemaju poverenje u mene i da mi daju postpejd racun na kome imam besplatne megabajte interneta koji stvarno zadovoljavaju potrebu mene kao korisnika, uvalise mi pripejd Nebitno . Prepejd i internet nemaju pojma, uplatim internet i bukvalno 200 dinara u roku od 5 minuta ih nema ako koristim internet Ne znam sta je ovo

E sad problem, kako da "izadjem" sa interneta na ovom telefonu . Postoji sumnja u meni da to necu uraditi samo ako izadjem iz browsera koji telefon koristi , a evo i zasto . Odem na internet bukvalno u nekih pola minuta sa dosta ali bas dosta kredita, izadjem sa interneta izlaskom samo iz browsera, i nista sve je kao ok . Ugasim telefon i Voila, stize poruka od Vipovca kako mi je kredit na minimalnom iznosu Ne znam dal da placem ili da se smejem Uzasno . Ne znam u cemu je problem, pa sam opet uplatio kredit, kredit mi je stigao, proverio sam koliko imam, pise 200.56 dinara, udjem na internet nekih 2 minuta, skinem se sa interneta (ako to uopste radim kako valja, a kazem, samo izlaskom sa browsera, sto je i logicno ,ne ?), proverim opet kredit, i pise 200.56 I ukapiram da postoji neki bag, da li u telefonu odnosno sistemu dal kod Vipovca da li kradu sta rade nemam pojma . I nista, ugasim telefon, i opet ga upalim, i opet stize poruka "Vas kredit je na minimalnom iznosu"

I sad sam zaprepascen . Moze li neko da da neko logicno objasnjenje, i da mi kaze sta da radim . Sigurno se prebacujem na post paid to je neminovno, samo neka mi neko kaze jos kako da se iskljucim sa interneta regularno da mi ne "jede" kredit a da to nije gasenje mogiblnog telefona .

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Pa pazi za 2 minuta ne možeš nikako da potrošiš toliki kredit a da je to u redu, ali i ja dok sam koristio pripejd mts isto sam nenormalno brzo trošio kredit kada sam koristio internet. Bukvalno potrošim 1000 din za par dana nekog srednjeg korišćenja, iako po onoj njihovoj ceni ne bi trebalo toliko da potrošim. Skini switch pro widget i preko njega možeš da gasiš internet sa homescreena.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Stevee
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 23. Jun 2010. 01:09

Post od Stevee »

telep napisao:...
Da li toggle data ima istu funkciju ?
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad.Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

vrhunski
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 16:55

Post od vrhunski »

Internet paket preko 3G-a ti je najbolje da uzmes kod Telenora. Pokrivenost je odlica, mreza je vrlo retko zagusena itd...

Odgovori