Problem(i) sa Nokiom N82

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
PhantomXXL
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2010. 15:54

Problem(i) sa Nokiom N82

Post od PhantomXXL »

Evo ovako ....imam nokiu n82 i do sad sam bio skroz zadovoljan sa telefonom radio bez ikakvih problema.Ali sam pre par dana primetio neko treprenje displeja koje je jako slabo jedva da se primeti ali je ipak tu to je prvi problem drugi je taj sto kada me neko zove ne radi mi slusalica (zvucnik gore) ja nista ne cujem ali sagovornik mene odlicno cuje sve dok ne prebacim na spoljasnje zvucnike onda i ja njega cujem i kada nakon tog razgovora ja pozovem nekoga radi sve ok, to se ne desava pri svakom razovoru samo ponekad od prilike 2 puta u roku od 7 dana .
Da li je neko imao slicne probleme ili da li neko zna sta je u pitanju i koliko kosta popravka ?Hvala unapred

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

PhantomXXL, pokusajte u momentu kada slusalica ne radi, lagano pritisnuti bas na mestu gde je slusalica...ako proradi na taj nacin, znaci da se tel MORA otvoriti i slusalica eventualno zameniti...treperenje displeja moze biti varljiva stvar posebno ako ste to uocili ispod neonske sijalice ili direktno izlozenog displeja suncu...pokusajte pogledati u tamnom okruzenju.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Odgovori