Best Camera Phone

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Best Camera Phone

Post od venjegus »

Koji je po vama najbolji camera phone na trzistu??? i zanima me da li xperiax10 pravi bolje fotke od satia???? :unsure: :oops: 8)

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Satio je trenutno najbolji ali ako mozes sacekaj malo nokiu n8 izlazi krajem meseca. Prica se da ce da ima ubedljivo najbolju kameru. pozz

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

no way!!!
Satio je trenutno king of the hill 8) 8)
a za N8 koliko sam nacuo tek u oktobru mesecu :dry:

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Pa da rekao sam i ja da je trenutno satio naj ali mane je nervirao symbian na satio posto je odvratno uradjen i prespor je tako da bi ja ipak sacekao n8.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Pa valjda bi trebao biti Samsung w880.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

venjegus, imam X10 i ne pravi sigurno bolje fotke od Satia ako nista drugo bar zbog Xenon blica koji satio ima. Sa druge strane, X10 je trenutno 3 puta bolji telefon od Satia i hardverski i softverski, a bas tolika prednost u kameri nije. Po danu X10 pravi fantasticne slike, a po noci ako ima bar malo svetla slike ce biti dobre. Takodje za android telefone ima program koji se zove Vignette, i koji ima steady shot mode, kada se koristi ziroskop u telefonu za odredjivanje mirnoce ruke prilikom slikanja.
Sto se samih telefona tice mislim da kvalitet slika ide ovim redom:1. Samsung Pixon 12, 2. SAtio 3. N86 4. ostali :)

Odgovori