Koji model sa 3 mp kamerom??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
koala
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 14:12

Koji model sa 3 mp kamerom??

Post od koala »

KAo sto sam i napisao u naslovu teme, mozete li mi preporuciti neki model telefona do 3 MP do cene od recimo max 140 E?
Licno sam hteo da pazarim Nokia 6202 Classic ali jedan drugar me odvraca od njega govoreci mi da nema bas dobru kameru, a meni je iskreno to cudno jer koliko vidim ima i autofocus?? Da li je ovo tacno i ako jeste koji bi ste mi model vi preporucili do naravno te cene?

Hvala unapred!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

koala, 6220 ima odličnu kameru.Možda tvoj drug ima model koji baš ipravan, ali kamera na 6220 je jedna od boljih u rangu kamera sa 5MPx.Tako da taj model predstavlja najbolju kupovinu sa cenom od 147e.

P.S. U tvom postu piše nokia 6202, ali takva nokija ne postoji, predpostavljam da si mislio na 6220.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

koala
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od koala »

E da izvini mislio sam na 6303 classic varijantu. On ima 3 MP kameru, ali ako je razlika u ceni par evra onda cu poslusati verovatno tvoj savet za 6220.

Sta ostali misle o ovom modelu? Jos neka sugestija mozda ?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa sta mislimo o 6220 to je ovde puno puta receno.Nokia 6220 clasic je odlican telefon,prednosti-GPS,odlicna kamera,smart os i po meni lep izgled.Mane nedostatak wifi konencije i manji ekran 2.2 inc.Ali koliko para toliko muzike tako da ova dva nedostatka i mogu da se ignorisu ako moze da se nadje za 150 e.

koala
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od koala »

Ok, video sam sve sto ovaj telefon pruza i definitivno je za tu lovu best buy! Uzecu ga, dileme nema vise.... Hvala!

Odgovori