Nokia e72 ili Samsung s8500 Wave?
Nokia e72 ili Samsung s8500 Wave?
Dvoumim se izmedju ova 2 telefona koji da kupim pa ako neko moze da mi pomogne? Zanimaju me vasi utisci, kakav je Bada OS, baterija i sl...
kunkun,baterija od E72 je od 1500mAh <=> toliku bateriju ima i Wave.
Inace,tesko da ce ti ijedan telefon pokretan Android O.S. imati autonomiju kao E72,pa ako to uzimas kao reper za izbor - zaboravi.
Po ovome sto si do sada napisao,kupi sebi Galaxy S ako ti to budzet dozvoljava i uzivaj.
Inace,tesko da ce ti ijedan telefon pokretan Android O.S. imati autonomiju kao E72,pa ako to uzimas kao reper za izbor - zaboravi.
Po ovome sto si do sada napisao,kupi sebi Galaxy S ako ti to budzet dozvoljava i uzivaj.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
E72 ti nudi mogucnost ubacivanja puno aplikacija,izgleda ozbiljno.Wave kazu ima izvaredan ekran,dobru brzinu ali on je valjda i prvenac sa bada os tako da trenutno nema mnogo aplikacija sto sigurno u buducnosti nece biti tako.
Baterija i E72 sa njegovom arhitekturom hardvera i softvera daju rezultat tolikog trajanja.
Baterija i E72 sa njegovom arhitekturom hardvera i softvera daju rezultat tolikog trajanja.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
ne znam po cemu je simbian zastareo,jedini OS koji radi besprekorno na non-touch telefonima...
to su gluposti ako mene pitate,nema widgete ima active standby...sto dodje slicno...
a to dal je nasminkan i ima dosta nepotrebnih fency stvari,koje ne znace bog zna sta..daj boze da ih nikad i ne ubace...
to su gluposti ako mene pitate,nema widgete ima active standby...sto dodje slicno...
a to dal je nasminkan i ima dosta nepotrebnih fency stvari,koje ne znace bog zna sta..daj boze da ih nikad i ne ubace...
Besplatne, a dobre mape Srbije se nece pojaviti ni za jedan OS.
Kamere su im u klasi, ali je video na Vejvu mnogo bolji.
Tastatuta i navigacija su naravno na strani e72, ali sve ostalo za Wave.
Mozes da vidis na youtube.com kako izgleda bada. Mene je odusevila.
Kamere su im u klasi, ali je video na Vejvu mnogo bolji.
Tastatuta i navigacija su naravno na strani e72, ali sve ostalo za Wave.
Mozes da vidis na youtube.com kako izgleda bada. Mene je odusevila.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit