touch screen od oko 200 evra
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2011. 23:37
touch screen od oko 200 evra
drugari,
trazim da kupim mobilni i potrebna mi je pomoc onih koji se bolje od mene razumeju u njih.
naime, trazim da kupim mobilno od oko 200 evra, sa touch screenom i sa svim solidnim funkcijama. zeleo bih da ne bude spor.
sve stto sam saznao delovalo je samo jako zbunjujuce na mene. rekose mi da obavezno uzmem android. jedni kazu da su htc jeftiniji mobeli koji se uklapaju bevzeze totalno, citao sam i na drugim forumima i koliko sam shvatio tatoo otpada a i ovaj malo bolji ima jako losu rezoluciju, ostali su mi preskupi, a drugi opet kazu da su oni najbolji.
za nokiu sam cuo da je jako spora.
jedni ni ne pominju druge marke kao ociju, a drugi opet kazu da je samsung najbolji.
sta da radim?
takodje, cuo sam da je najbolje kupiti mobilni sa pretplatom, da li je to moguce uciniti samo bez zarobljavanja ugovorom na godine nego ga samo kupiti? da li je to uopste najbolja opcija?
stvarno su mi potrebne sve informacije, jer sam laik.
ako se iko nadje da mi pomogne, puno vam hvala!!!!!
trazim da kupim mobilni i potrebna mi je pomoc onih koji se bolje od mene razumeju u njih.
naime, trazim da kupim mobilno od oko 200 evra, sa touch screenom i sa svim solidnim funkcijama. zeleo bih da ne bude spor.
sve stto sam saznao delovalo je samo jako zbunjujuce na mene. rekose mi da obavezno uzmem android. jedni kazu da su htc jeftiniji mobeli koji se uklapaju bevzeze totalno, citao sam i na drugim forumima i koliko sam shvatio tatoo otpada a i ovaj malo bolji ima jako losu rezoluciju, ostali su mi preskupi, a drugi opet kazu da su oni najbolji.
za nokiu sam cuo da je jako spora.
jedni ni ne pominju druge marke kao ociju, a drugi opet kazu da je samsung najbolji.
sta da radim?
takodje, cuo sam da je najbolje kupiti mobilni sa pretplatom, da li je to moguce uciniti samo bez zarobljavanja ugovorom na godine nego ga samo kupiti? da li je to uopste najbolja opcija?
stvarno su mi potrebne sve informacije, jer sam laik.
ako se iko nadje da mi pomogne, puno vam hvala!!!!!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Uh bre mnogo pitanja,kao sto si i sam video htc android za te novce dobar nema.Ako zelis smart telefon mogao bi da ti preporucim symbian nokie 5530,5230 i naj jeftiniji 5228 e sad ti koji su ti rekli da je spor te lazu ili ako su merili u mili sekundama mozda i ima razlike.Android ima zanimljiviji interfeis jer je nov SW...
Ako bas zelis android pogledaj i LG GT540 Optimus i jos ako moze da se u njemu upise noviji SW.. to moze da bude i dobra kombinacija.
Samsung ima puno na dodir dumb telefone ali oko u tom brendu se nebih upustao ako i zelis dumb telefon opet obrati paznju na LG.
Ako bas zelis android pogledaj i LG GT540 Optimus i jos ako moze da se u njemu upise noviji SW.. to moze da bude i dobra kombinacija.
Samsung ima puno na dodir dumb telefone ali oko u tom brendu se nebih upustao ako i zelis dumb telefon opet obrati paznju na LG.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne znam kakav je po brzini, ali cujem da ima pozitivne kritike, Huavei U8110, Android telefon za cca 100 jura. I jos ti ostane da se castis. Sto se pretplate tice, ne moze bez 12 odnosno 24 meseca, ali ni to nije losa opcija.
Ipak moj savet: ako ti ne gori pod nogama, sacekaj jos malo, ustedi jos neki dinar, postoje vrlo pouzdani nagovestaji da ce dugo cekani MNP (mogucnost prenosa broja izmedju operatera) da pocne u aprilu, to je za 2 meseca. Ja ocekujem da ce tada poceti bespostedna bitka medju operaterima da pridobiju nove i pogotovu zadrze stare korisnike. Pretpostavka je da ce biti povoljniji paketi i jeftiniji telefoni.
Ipak moj savet: ako ti ne gori pod nogama, sacekaj jos malo, ustedi jos neki dinar, postoje vrlo pouzdani nagovestaji da ce dugo cekani MNP (mogucnost prenosa broja izmedju operatera) da pocne u aprilu, to je za 2 meseca. Ja ocekujem da ce tada poceti bespostedna bitka medju operaterima da pridobiju nove i pogotovu zadrze stare korisnike. Pretpostavka je da ce biti povoljniji paketi i jeftiniji telefoni.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
LegolasBEG, Za tu količinu novca, najbolji izbor je neki symbian uređaj, nisu spori, jesu malo sporiji os androida, ali generalno to je dobar OS.Mislim da može da se nađe nova nokia 5800 za taj novac, ona ima sve što ti treba pa i više od toga.Od android telefona nema ništa dobro za taj novac, možda mi bilo dobro rešenje LG optimus, kao što je predložio lesa0208, ali u tom slučaju moraš još nekih 30evra da dodaš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Novajlija
svima vam puno hvala na savetima. sve cu ih svakako uzeti u obzir, ali se plasim da sma sada jos zbunjeniji.
sto se tice lg telefona, koji je generalno kvalitet i stabilnost njihova i trajanje, ili ajde makar sto se tice modela koji ste naveli?
oko mene ih niko nema pa ne znam.
puno, puno, puno vam hvala!!!!
sto se tice lg telefona, koji je generalno kvalitet i stabilnost njihova i trajanje, ili ajde makar sto se tice modela koji ste naveli?
oko mene ih niko nema pa ne znam.
puno, puno, puno vam hvala!!!!
-
- Novajlija
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
-
- Novajlija
LegolasBEG, Mislim da se takvi telefoni ni ne prave za ljude kao ti, realno da si ti kompanija koja se bavi prodajom elektronike da li bi želeo da ti ljudi menjaju proizvod svake decenije (pa toliko ni kola više ne traju). Niko ti ne može reći "e ovaj će sigurno da traje 6+ godina".
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
LegolasBEG, uzmi lepo Sonim koji je neunistiv, i nemas frke
A mozes da pogledas i tzv John's Phone
http://www.johnsphones.com/

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Novajlija
koji si ti os do sada koristio? Inace ni android neces morati da menjas ako neces custom rom i ako izadje update. E sada telefoni ti nisu kao nekada sto su bili jer se non stop nesto menja novo izbacuje i tome slicno. najbolje bi bilo da nadjes jos 100 evra uzmes motorolu defy sa njom mozes i da padas i da ronis sta hoces
-
- Novajlija
iskreno, za 300 evra ili vise bih radije kupio slabiji lap top nego mobilni telefon. telefon koji sada koristim sam kupio od druga pre pet godina, a on ga je kupio od poznanika, znaci ja sam treca ruka. nikada nisam morao nista da radim na njemu.
u pitanju je nokia 6680. dakle simbian.
stvarno ne znam zasto bih dao za telefon 200 ili 240 evra i da razmisljam o delovima i popravci za godinu ili dve. to je stvarno bezveze.
u pitanju je nokia 6680. dakle simbian.
stvarno ne znam zasto bih dao za telefon 200 ili 240 evra i da razmisljam o delovima i popravci za godinu ili dve. to je stvarno bezveze.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Novajlija