Koliko MB uzeti u okviru paketa?
Koliko MB uzeti u okviru paketa?
Planiram da uzmem neki windows ili android tel. ali imam jednu dilemu koliko MB da uzmem u okviru paketa, dali mi možete reći koju potrosnju imate u mb ili neki mesečni prosek.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
ja potrosim oko 350 mb mesecno ako nekoristim tether. imam mix net m paket i dobio sam 3gb na poklon od mts-a kad sam potpisao ugovor na 2 god.
puno sam na internetu preko telefona. ukljucen je sync, gtalk, nimbuzz i stalno nesto skidam sa raznih foruma.
puno sam na internetu preko telefona. ukljucen je sync, gtalk, nimbuzz i stalno nesto skidam sa raznih foruma.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Ja otkako ima Optimus One, mnogo vise sam na netu na telefonu nego na racunaru. Jedino filmove jos ovde ne skidam...
Sve moguce sinhronizacije su mi on, a WiFi koristim bukvalno pola sata dnevno. Ovaj mesec sam napravio nekih 400+ MB, i to bukvalno stalno koristeci net (tel sam kupio prvog, dakle bilo je tu i skidanja aplikacija i svega, slusanja online radia...) a isto imam taj paket. Pa ti sam izvedi zakljucke... 

ASUS ZenFone 2 Laser
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
loki77, sto se tice potrosnje neta tubas ne mogu da ti pomognem jer uglavnom koristim wifi, ali u telenotu imas pakete sa neogranicenim internetom tj odredjeni broj mb punom brzinom a ostatak vrlo sporo ali besplatno
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja imam ukljuceno u pretplatu 500MB ali koristim 300-400MB a nekad i ne predjem 200MB. Uglavnom je sve u granicama bonusa. Kad sam kod kuce koristim wifi tako da mi to dosta smanjuje protok a posto koristim whatsapp internet mi je non stop ukljucen. Za svaki predjeni MB preko 500MB naplacuju 0.02KM+PDV sto i nije tako strasno. 

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dream Weaver, za sada nemam zalbi, i mogu ti reci da mi se cini da je brzi.
Konkretno na mt:s 3G sam jednom samo testirao preko speedtesta, lokacija BG - i dobio 1,02 Mbps down i 0.2 Mbps upload. Vip testiran juce, ista aplikacija, isti telefon, lokacija Subotica, 1.94 Mbps down i 2.12 Mbps upload.
Jedino malo vise srce ove Smartove nego sto sam ja inicijalno pretpostavio, ali videcemo.
Konkretno na mt:s 3G sam jednom samo testirao preko speedtesta, lokacija BG - i dobio 1,02 Mbps down i 0.2 Mbps upload. Vip testiran juce, ista aplikacija, isti telefon, lokacija Subotica, 1.94 Mbps down i 2.12 Mbps upload.
Jedino malo vise srce ove Smartove nego sto sam ja inicijalno pretpostavio, ali videcemo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Za sada mi telenor klik obavlja posao, ali mi brzina nije nešto preterana, razmišljam da pređem na VIP, privukli su me smartovi
, ali nisam siguran koliko to dobro funkcioniše u praksi.
miodrage, Ako nije tajna, na kom paketu si kod VIP-a?

miodrage, Ako nije tajna, na kom paketu si kod VIP-a?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
Znači imaš 1100 smartova na mesečnom nivou, to je oko 1500rsd, ako je tako to onda nije loše, samo mi reci, kada se šalju duge sms poruke, to se računa kao nekoliko smartova (recimo ako poruka obuhvata 4 poruke to je 4smarta)?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
Hm mnogo su me privukli ti smatrovi, ali vodim se računicom da trošim najviše SMS poruka oko 500-600 mesečno, razgovori jako malo, ali samo zato što nemam minute i oko 200-300 MB mesečno negde manje, nekada više.Kada bih prešao na taj paket svakao da bih više trošio, onda bi mi po toj računici(600 SMS 300MB) ostalo malo za razgovor oko 200smartova tj. 200minuta, a možda i manje.........još ću razmisliti.......U svakom slučaju hvala ti na informaciji u vezi paketa.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: