HTC Desire diplej

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

HTC Desire diplej

Post od Baraba »

Nekako se uvukla dlačica u displej i nervira me kada čitam tekst.
Koliko košta da se očisti tj. izvadi dlačica iz displeja? Gde preporučujete u Bg to da odradim a da me ne oderu?

ps. u begramu osoba koja se javlja na telefon kaže da nije serviser i ne zna koliko bi trajalo ni koliko košta :shock:

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Koliko ja znam Begram je ovlascen samo za servisiranje softvera. U Srbiji nemas ovlascen servis za hardver na HTC-u. Mislim da salju telefone u Hrvatsku, ako su pod garancijom. Tamo je za HTC ovlascen Agram. Begram je Agramova ispostava u Srbiji.

Pazi samo ako je telefon pod garancijom, a pretpostavljam da jeste, da ne oboris garanciju. Najbolje je mozda da se raspitas sta da radis tamo gde je telefon kupljen.
Nokia 6600 slide; Nokia E72

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

leonine, znam dosta ljudi koji su menjali digitizer na HTC Tattoo-u koristeći garanciju Ovlašćenog servisa i telefoni su im bili vraćeni u roku od 7 dana...:) Tako da i nije važno gde ga, i da li, šalju ako je brzo popravljen...:)

Baraba, ako nemaš garanciju onda idi u neki provereni servis... Ukoliko imaš garanciju Bergama, onda obavezno tamo i idi, mada ne verujem da će ti to priznati kao nešto što podleže garanciji pa ćeš nešto sigurno morati da platiš...:(
Moj savet - ako je samo mala dlačica, bolje ne diraj to jer možeš dobiti nazad telefon sa još više dlačica...:) Osim toga, kad se to jednom otvori mogućnost za dalje prljanje i upadanje prašine se povećeva...:( Meni su menjali digitizer na HTC Tattoo-u u servisu (nije Bergam) i sad mi se samo povećava količina prašine ispod - između slojeva ekrana...:( Nije to do servisa već do same činjenice da je otvoren i sada ga nije moguće vratiti u stanje pre otvaranja...:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Begram resava hardverske probleme. Problem mi je sto se dugo ceka, mnogo posla imaju. Minimum 10 dana. Sta da radim bez telefona 10 dana jbt i sta ako bude 20 dana... kao da ih salju u kinu.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Baraba, imaš PP...:) Ali ti ipak savetujem da ne diraš to ako je samo dlačica u pitanju...:)

Srećno...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nervira me jer sam prebacio skeniranu knjigu da strebam na poslu kad uhvatim vremena, bas nervira. Pascu ispit zbog dlacice :D

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Ninolina to je onda jos bolje. :) Ja izvukoh ono sto ja cuh okolo i procitah po forumu.
Ninolina napisao:Nije to do servisa već do same činjenice da je otvoren i sada ga nije moguće vratiti u stanje pre otvaranja...:(
Ovo si u pravu skroz. Cim se rasklopi nije to to. Na mom, mada u pitanju je E72, treba da se radi zamena maticne ploce.

Baraba ne kukaj :D . Ja sam kupila mob, koristila ga tri nedelje. Poceo da treperi displej. Evo na servisu je vec 26 dana :dry:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Cek, da li se htc-ovi toliko kvare kad su u begramu toliko zauzeti?
leonine, 26 dana kuku, na servisu ti je neki htc ili nokia e72?

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Nokia E72. Ja sam inace skepticna prema telefonima koji su na pipanje :D , mada merkam Experi-u Mini :roll: . Videcemo.
Ne mora da znaci da se HTC-ovi toliko kvare...ko zna koliko su oni sami azurni u obavljanju posla. Pitaj Boga je l' to zavisi od guzve, njihovog znanja, volje da odrade... Kod mene se do petka ovog sad proslog cekala maticna ploca. Nisu imali na stanju. :dry:

Odgovori