HTC ChaCha ili HTC Wildfire S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ana88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 16:31

HTC ChaCha ili HTC Wildfire S

Post od Ana88 »

Mala pomoc pri odabiru telefona? Dvoumim se izmedju ova dva modela, pa bi svaki savet bio koristan :D Sta mislite, HTC ChaCha ili HTC Wildfire S? Hvala unapred. Pozz

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ana88, ako dosta kuckas poruke moj definitivan izbor bi bio ChaCha. Imas i ekran na dodir,odlicnu sinhronizaciju sa fejsom tako da imas live chat integrisan u telefonu sto je jako korisno(Ako iams i ako dosta vremena provodis na fejsu) i naravno qwerty tastaturu koja je lepo odradjena tako da ces se brzo navici na njega. Prednost wildfire je sto ima veci ekran pa je surfvanje ugodnije ali preporucio bih ti ako si iz Bg-a u Delta City-ju u Telenorovoj radnji imas(bar su imali kad sam bio zadnji put) oba modela pa mozes da ih pogledas....
Nokia Lumia 1520

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa trebalo bi da kazes sta ocekujes od aparata koji bi da koristis... cena je tu negde ista, moja preporuka za wildfire s :wink:

Ana88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 16:31

Post od Ana88 »

U svakom slucaju sam htela da mob uzmem preko Telenora, samo se dvoumim :) Nekako mi se vise svidja ChaCha, ali nisam sigurna upravo zbog velicine ekrana. Sto se opcija tice, tu su negde. Generalno, hocu mob koji ima kameru minimum 5 megapiksela, Android OS, da ima WiFi, fm. S obzirom da cu telefon uzeti preko Telenora, naravno da je i cena jedan od faktora . Nekako mi se izbor suzio na ova dva, po tim kriterijumima :D . Imam HTC Smart i nije los, samo se dosta koci :). Zato me interesuju iskustva ljudi sa ovim telefonima :wink: Koliko su brzi? Generalno, bas sam u nedoumici :)) Pozz i tnx na odgovorima :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ana88, Smart nemoj porediti sa ovim aparatima, bez obzira na ime ("Smart" :wacko: ) to je "dumb" telefon, koji u svemu zaostaje iza ova dva aparata. Izmedju ova dva aparata, presudan faktor je sta ti je bitnije Qwerty ili veci ekran. Sto se tice integracije sa "socijalnim mrezama" ChaCha stize sa nesto vise preinstaliranih aplikacija za "social networking", ali kako se radi o smart Android aparatima ta razlika se lako kompenzuje instaliranjem odgovarajucih aplikacija sa marketa.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori