lg hub vs samsung fit

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
potosun
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Feb 2012. 17:02

lg hub vs samsung fit

Post od potosun »

Oba telefona u mom paketu u VIP-u su 1 dinar. Sta uzeti? Bitno mi je trajanje baterije, telefon najvise koristim za razgovore i internet. Hvala

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Hub je bolji izbor, a po meni i lepsi. Sto se tice baterije, nece ti baterija trajati puno ni na jednom TS telefonu, ako ga dosta koristis. 2 dana je maksimum.

potosun
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od potosun »

Po karakteristikama, lg je svakako bolji izbor, ali se kolebam zbog talk time-a baterije koji je po nekim specifikacijama koje vidim na netu, drasticno u korist samsunga (10,4 h samsung, a 5,6 lg). Razgovaram u proseku oko 2 sata dnevno, pa mi je to jako bitno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Na gsmarani su sledeci podaci
Hub
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Up to 550 h (2G) / Up to 600 h (3G)
Talk time Up to 9 h (2G) / Up to 7 h (3G)

Fit
Standard battery, Li-Ion 1350 mAh
Stand-by Up to 642 h (2G) / Up to 421 h (3G)
Talk time Up to 10 h 40 min (2G) / Up to 6 h 40 min (3G)

Ne znam kako je u praksi, ali ne verujem da ima neke drasticne razlike. Jedino da vidis sa nekim ko poseduje neki od ova 2 modela, pa da ti iz prve ruke kazu kakvo je stanje sto se potrosnje baterije tice. Uglavnom, mislim, da ni Samsung sa 2h razgovora dnevno, sat-dva interneta, malo muzike, poruka... nece uspeti da izgura 2 dana, vise da i ne spominjem.

potosun
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od potosun »

Na LG sajtu pise da je t.time 360 minuta. Na zalost, ne znam nikog ko ima ovaj fon, a specifikacije na netu se razlikuju, pa zato i postavljam temu ovde. Dva dana bi bilo extra, vise od toga i ne ocekujem. A kakvi su Lg telefoni generalno u poredjenju sa nokiom i samsungom (kvalitet, izdrzljivost, da li se kvare i baguju vise ili manje...)?

zuncika
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2012. 11:20
:: Huawei P9 lite

Post od zuncika »

Hub imam skoro mesec dana i fenomenalan je , sto se baterije tice retko da mi izdrzi vise od dana uz stvarno cesto koriscenje. Tu je i internet , igrice , pozivi naravno , poruke i jos mnogo stvari ... :lol:
tesko da ces naci smartphone u tom cenovnom rangu da ce ti trajati baterija mnogo vise od toga...
:cry:
U svakom slucaju svaka preporuka za Hub ... :D

Odgovori