SE Xperia X10, HTC HD2, MOTOROLA MOTOLUXE
SE Xperia X10, HTC HD2, MOTOROLA MOTOLUXE
pozz drugari hteo bih da uzmem neki mob, ne preterano skup, sto podrazumeva cenu od oko 250-300e.
Meni najzanimljiviji modeli su SE Xperia X10, HTC HD2, MOTOROLA MOTOLUXE. Preferiram telefon sa dobrim dizajnom, dobrom kamerom i dobrim ekranom. Telefon ne koristim preterano, i netrebaju mi bog zna kakve funkije. Jel mozete vi da mi izdvojite par dobrih i par losih osobina od ovih telefona sto sam ja pomenuo, recimo ja sam za SE X10 cuo tj. procitao da se lose cuje tokom konverzacije sa nekim, da li je to istina? Ili mi vi predlozite neki 4-5 model
Hvala
Meni najzanimljiviji modeli su SE Xperia X10, HTC HD2, MOTOROLA MOTOLUXE. Preferiram telefon sa dobrim dizajnom, dobrom kamerom i dobrim ekranom. Telefon ne koristim preterano, i netrebaju mi bog zna kakve funkije. Jel mozete vi da mi izdvojite par dobrih i par losih osobina od ovih telefona sto sam ja pomenuo, recimo ja sam za SE X10 cuo tj. procitao da se lose cuje tokom konverzacije sa nekim, da li je to istina? Ili mi vi predlozite neki 4-5 model
Hvala
LG
Re: Treba mi pomoc iskusnih poznavaoca telefona
Za te pare mozes da kupis novu Nokiu N8 koja ima najbolju kameru na trzistu. To je jedan od parametara koje trazis. Sto se tice dizajna to je subjektivno, meni se svidja njegova dobra izrada. Za 300e mozda bi mogao da nadjes nov SE Arc S, a mozes sigurno SE Arc koji je u sustini skoro isti kao S samo je malo slabiji procesor. X10 je prilicno zastareo model i za te pare mozes bolje da kupis.
Nokia Lumia 1520
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Moj savet je definitivno N8.Nov košta oko 260evra, ima ubedljivo najbolju kameru, kvalitet izrade je na najvišem nivou, telefon je po meni best buy.No, ako želiš android uređaj, možeš recimo da pogledaš Evo 3D ili kao što je Adams predložio Ars (S).
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nokia n8 jeste da ima fenomenalnu kameru, ali dizajn mi se ni malo ne svidja a i velicina ekrana mi se ne svidja. SE arc je po meni kompletan telefon ali ja mislim da on kosta oko 400e bar tako pise na ovom sajtu. Evo 3D ima slabu kameru..
LG
do 300EUR:
HTC - Inceridble S, Desire S, Evo 3D, Sensation (malo teze ali moze da se nadje)
Nokia - N8, 701, malo koriscena Lumia 800
Samsung - ima ok modela do te cene, najbolji je Galaxy S2, za te pare malo koriscen
Sonyericsson - jeste najbolji Arc i Arc S, Neo...
naravno, nemoj gledati cene na sajtu po radnjama nego po halooglasima i malim oglasima ovde na sajtu...
HTC - Inceridble S, Desire S, Evo 3D, Sensation (malo teze ali moze da se nadje)
Nokia - N8, 701, malo koriscena Lumia 800
Samsung - ima ok modela do te cene, najbolji je Galaxy S2, za te pare malo koriscen
Sonyericsson - jeste najbolji Arc i Arc S, Neo...
naravno, nemoj gledati cene na sajtu po radnjama nego po halooglasima i malim oglasima ovde na sajtu...
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
uz duzno postovanje al meni je taj Arc S tako djubre da ga ne bi razmatrao nikako...
posebno svi ti SE modeli sa androidom su zesce krsavele...od svih bi uzeo S2
iako ne preferiram android al se telefon odlicno pokazao all around !
polovan sa garancijom i nema te boli glava!
posebno svi ti SE modeli sa androidom su zesce krsavele...od svih bi uzeo S2
iako ne preferiram android al se telefon odlicno pokazao all around !
polovan sa garancijom i nema te boli glava!
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Potpisujem sve sto je rekao skar za SE modele.Jedan moj drug ima ARC S i neverovatno je koliko se na telefonu vide sitne ogrebotine,kao da je pravljen da istakne svaku pa cak i mikroskopsku ogrebotinu.Ako ti je kamera bitna onda svakako N8 ali posto si rekao da ti se ne svidja dizajn onda pogledaj neki S2,telefon ima sasvim solidnu kameru.
a sta mislite za htc hd2, meni se svidja izgled telefona, velicina ekrana je vise nego zadovoljavajuca.
LG
dijagonala je 4.3 inca sto je trenutno i kod HTC Evo 3D, Sensation, Sony xperia S itd... telefon u principu nije los ali je malo zastareo s obzirom da je iz kraja 2009... vrsta ekrana, 1 giga procesor itd...
- RandjaPO
- Mobil fan
Kamera je veoma losa kod HD2 tako da ako hoces upotrebljive fotografije izbaci odmah ovaj model.Inace kao telefon je sasvim ok,samo ga malo gaze ''godine'' ali je i dalje to jako dobar telefon.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
RandjaPO, ne bih se bas slozio da je kamera losa. Imao sam HD2 i kamera je zaista lepo sluzila. Uporedi samo slike sa HD2 i neke kamre iste pikselaze. Po dnevnom svetlu i po mraku.
Dojce, nema potrebe da otvaras 2 teme a da se obe svode na jednu tvoju dilemu. Samo bespotrebno zatrpavas forum.
Dojce, nema potrebe da otvaras 2 teme a da se obe svode na jednu tvoju dilemu. Samo bespotrebno zatrpavas forum.
- RandjaPO
- Mobil fan
Ja sam koristio HD2 jedno 3 meseca i zaista nisam bio zadovoljan kamerom.Mozda imam visoka ocekivanja od kamere na telefonu ali ja HD2 zaista ne bih preporucio ako se ima na umu fotografisanje ali kao sto si i rekao,zaista ima i dosta losijih kamera iste pikselaze.
Meni je kamera bila ok,ali i dalje mislim da je stara N97 pravila bolje slike.
HD2 je ultimativna masina sa losom kamerom.
HD2 je ultimativna masina sa losom kamerom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.