Posto vidim da su Operatori počeli da zakljucavaju S3 a ja imam nameru da ga kupim, moje pitanje je koja je cena toga i koliko je to komplikovano uraditi? Da li je posle toga trajno otključan ili postoji mogućnost da se ponovo zaključa, s obzirom da imam nameru da ga rootujem i ubacujem kuvane romove? Prvenstveno pitam servisere ali su dobrodošli i komentari onih koji su imali iskustvo sa S3 koji je otključavan.
Hvala unapred...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Zar nije bila neka vest o aplikaciji koja uredno otključava S3? Saad baš ne mogu da nađem taj post, ali se sećam da je bilo negde. Ili u temi za S3 ili u aplikacijama za Android.
m@c|-|oR, da ti pravo kazem, ja ne verujem nesto posebno u taj način otključavanja. Do sada sam uvek kupovala tel koji su sim free bas iz razloga sto ja sa njima svasta radim pa ne zelim da dodjem u situaciju da mi se zakljuca. Danas po oglasima samo zaključani tel a ja moram uskoro da ga kupim... Nisam isprobavala takve aplikacije pa sam zato pitala da li je neko imao direktno iskustvo sa zaključanim S3... Nije bas jeftina igračka pa me interesuje sigurna varijanta otključavanja...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Moze da se uradi servisnisnim boxovima (za sad je u pitanju patch metoda).....ne preporucujem nikakve neispitane savete i tutorijale sa neta jer se jako tesko vraca u zivot , pozdrav
Što bi uopšte kupovala zaključan S3?
SIM free su u maloprodaji 495 evra. Garancija 6 meseci.
Ti zaključani se prodaju po istoj ceni. Garancija 24 meseca.
Čim ga otključaš, nema više garancije.
Razmisli o HTC OneX.
Hardverski i SW su skoro isti, ali HTC nije od bedne plastike kao S3.
Jeftinije je 35 evra za keš.
siki069, i ne kupujem tel zbog garancije, ali su mi ti papiri (garancija i fiskalni racun) ipak važni. HTC mi se ne svidja zbog "zabetonirane" baterije, izgleda i jos nekih stvari. A i ovaj S3 koji bih kupila kosta 450 evra, pa je razlika do 495 evra ipak osetna.
drgrga, a koja je cena? Jel tad trajno otključan?
Otkljucava se,zavisno od servisa i nacina 10-25 e. Racunaj da ces platiti oko 15 e(To je neka prosecna cena).To su moje informacije iz raznih servisa koje sam posetio.
Hvala svima na odgovorima... Galaxy S3 je kupljen. Kod mene je već stigao otključan i verujem da je to trajno kako reče servis.compa a tako mi je rekao i lik od kog je tel kupljen...
da li je neko probao ovu metodu za otključavanje :
Just dial the following keys *#197328640#
Main Menu > [1] UMTS > [1] Debug Screen > [8] Phone Control > [6] Network Lock > Options [3]Perso SHA256 OFF > (after choosing this option, wait about 30 seconds, then go back one step by pressing the Menu button then select Back, now you are in [6] Network Lock then choose [4] NW Lock NV Data INITIALLIZ ..... wait for a minute then reboot your phone
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.