luka00, a zasto bi neko jako glasno pustao MP3 melodije na zvucniku telefona? Jedini opravdan razlog da ti bude jako glasan zvucnik za MP3 je ako ne cujes dobro zvono, posto kvalitet zvuka na zvucniku nije dovoljno dobar za slusanje muzilke. Nadam se da nisi pripadnik populacije d****a koji misle da je "kul" pustati muziku sa telefona u vozilima javnog prevoza.
Nokia 6110 Navigator.Jos nisam cuo telefon koji moze jace da reprodukuje zvuk od njega.
Dok sam ga koristio,odem u diskoteku u kojoj je rock svirka,ja iz dzepa cujem da mi je stigla poruka,a stojim 3 metra od ozvucenja.
Ako ti to nije dovoljno glasno...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa svaki telefon sa dva zvucnika (stereo) bi trebao da bude glasniji od mono telefona sa jednim zvucnikom. Mnogo je i bolji dozivljaj melodie na takvim stereo telefonima, ali nazalost u danasnje vreme je prava retkost naici na takav telefon a pre par godina skoro svaki telefon iz n-serije je imao po dva zvucnika. Moj N79 mi sluzi uglavnom samo za slusanje muzike, sa njegovim zvucnicima ili preko zvucnika 5+1.
Naleteo sam da kazem na "one telefone" "anycool" i kada sam ga malo cacka pustio sam muziku,i nisam mogao da verujem da ima toliko jak zvuk,ja jos nisam doziveo da neki telefon ima onako jak zvuk,znaci bio sam potpuno iznenadjen koliko se jako cuje,ali problem je sto se stvarno ne secam koju oznaku nosi..
Najjaci koji sam ja ikada imao i cuo je AnyCool K800, drzao sam na jacini 3 od mogucih 7. Na 7 je telefon toliko jako zvonio da je bukvalno vibrirao, nisam morao ni vibraciju da palim... Ono je budilo iz mrtvih!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.