tel sa najjacim zvucnikom?
-
luka00
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 11. Avg 2012. 21:58
- :: zte skate
- :: lg kc550
tel sa najjacim zvucnikom?
Pozzz clanovima foruma
da li neko zna koji telefon ima najjaci zvucnik tokom pustanja mp3 melodija? 
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: tel sa najjacim zvucnikom?
luka00, a zasto bi neko jako glasno pustao MP3 melodije na zvucniku telefona? Jedini opravdan razlog da ti bude jako glasan zvucnik za MP3 je ako ne cujes dobro zvono, posto kvalitet zvuka na zvucniku nije dovoljno dobar za slusanje muzilke. Nadam se da nisi pripadnik populacije d****a koji misle da je "kul" pustati muziku sa telefona u vozilima javnog prevoza.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Nokia 6110 Navigator.Jos nisam cuo telefon koji moze jace da reprodukuje zvuk od njega.
Dok sam ga koristio,odem u diskoteku u kojoj je rock svirka,ja iz dzepa cujem da mi je stigla poruka,a stojim 3 metra od ozvucenja.
Ako ti to nije dovoljno glasno...
Dok sam ga koristio,odem u diskoteku u kojoj je rock svirka,ja iz dzepa cujem da mi je stigla poruka,a stojim 3 metra od ozvucenja.
Ako ti to nije dovoljno glasno...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mislim da je najglasniji telefon nokia 6233,on razbija koju jacinu zvucnika ima....

D500&E71
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa svaki telefon sa dva zvucnika (stereo) bi trebao da bude glasniji od mono telefona sa jednim zvucnikom. Mnogo je i bolji dozivljaj melodie na takvim stereo telefonima, ali nazalost u danasnje vreme je prava retkost naici na takav telefon a pre par godina skoro svaki telefon iz n-serije je imao po dva zvucnika. Moj N79 mi sluzi uglavnom samo za slusanje muzike, sa njegovim zvucnicima ili preko zvucnika 5+1.
asha 302 od aktuelnih.
Naleteo sam da kazem na "one telefone" "anycool" i kada sam ga malo cacka pustio sam muziku,i nisam mogao da verujem da ima toliko jak zvuk,ja jos nisam doziveo da neki telefon ima onako jak zvuk,znaci bio sam potpuno iznenadjen koliko se jako cuje,ali problem je sto se stvarno ne secam koju oznaku nosi..
Najglasniji zvucnik je imala Motorola E398, ili tako nekog slicnog slovno-brojcanog naziva...
anycool t818 tv ima najjace zvucnike. Ni jedan tel nemoze da se poredi sa njim po pitanju zvucnika 
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: tel sa najjacim zvucnikom?
Imao sam ga pre nekoliko godina i slazem se - ono je straota!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Najjaci koji sam ja ikada imao i cuo je AnyCool K800, drzao sam na jacini 3 od mogucih 7. Na 7 je telefon toliko jako zvonio da je bukvalno vibrirao, nisam morao ni vibraciju da palim... Ono je budilo iz mrtvih!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
uzmi neki anycool i neces se pokajati
samo moras paziti. Sada prave cak i kopije kineza 
- bachika
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Ljudi tema ima više od mesec dana. Možda je čovek i kupio telefon 
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU